Avrupa'da Türkiye'ye karşı başlatılan "Türkler Çerkezleri asimile etti, ediyor" iddialarını seslendirmeleri ile aynı paralelde gelen bu açıklamalar son derece manidar olsa gerek.

Son Posta - Amerikada Türkçe Konuşan Kabileler Var. Son Posta - Amerikada Türkçe Konuşan Kabileler Var.

"Rusya'ya bağlı Özerk Çeçenistan Cumhuriyeti'nin Başkanı Rus kuklası Ramazan Kadirov, Kocaeli'de açılan Cevher Dudayev Parkı'na misilleme olarak Cumhurbaşkanını'da isim vererek hedef aldı ve açılan parka misilleme olarak bebek katili PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın bir parka ismini vermekle tehdit edebildi.

Rus uşağı hain Kadirov, "Erdoğan'a sesleniyorum diyerek: Kararını ver! Ya açıkça teröristleri destekleyen bir devlet olursun ya da Rusya ile dürüst ilişkileri desteklersin. Karşılık verme hakkımız var. Mesela Grozni'deki bir parka Öcalan'ın ismini vermemiz gayet uygun olurdu" diyebildi.

Her alanda her yerde saldırı altındayız. Her taraftan baskı altına almaya çalışıyorlar. Düşman uyumuyor. İster siyasi ister askeri ister ekonomik saldırılar olsun hedefleri belli. Türk Birliği yolunda alınan mesafeler ile hem bölgede hem Afrika'da Türkiye'nin ağırlığının artmış olması emperyalist sömürgeci dünyanın fincancı katırlarını fazlasıyla ürküttüğünün çok açık göstergesi.

Allah Türk’ün Birliğini daim eylesin. Her ferdimize feraset nasip etsin. Aldanmayan ve aldatmayan türkün devlet aklını anlayabilmeyi o ferasete sahip olabilmeyi nefsinin duvarlarını yıkabilmiş her Türk’e Allah nasip etsin inşallah.


AHMET ANZERLİOĞLU


Editör: TE Bilisim