Devlet Bahçeli’den Mehmet Şimşek’e sert çıkış: Müfsit Devlet Bahçeli’den Mehmet Şimşek’e sert çıkış: Müfsit
Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Düziçi ilçesine Suriyeli mülteciler için yapılan konaklama merkezinde incelemelerde bulundu.

Beraberinde Vali Yardımcısı Nail Anlar, Düziçi Kaymakamı Nevzat Şengök, Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hakan Özkan, Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, Sağlık Müdürü Mehmet Cingöz, Çevre ve Şehircilik Müdürü Mehmet Aslan, Afet ve Acil Durum Müdürü Osman Şengel ile birlikte Düziçi Konaklama Merkezi’ne giden Vali Cerrah, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Cerrah, incelemeleri sonrasında yaptığı açıklamada, “Düziçi Konaklama Merkezi’ndeki çalışmaların bu hafta sonu bitirilmesi planlanıyor. İlk etapta merkeze 500 konteyner yerleştirildi. Burada 3 bin civarında Suriyeliyi misafir edebileceğiz. 250 konteyner daha ilave edebilecek bir alanımız da mevcut. Merkezindeki çalışmalar tamamlandığında Suriyeli misafirlerimizi almaya başlayacağız.” diye konuştu.

Güvenlik konusunda herhangi bir sıkıntı olmadığını vurgulayan Vali Cerrah, “Güvenlik konusunda tüm planlamalar yapıldı. Eğitim ve sağlık ta da aynı şekilde herhangi bir sıkıntı yaşanmayacak. Okul ve mescit için alan ayrıldı. Bu hafta sonu kampımız tamamlanacak.” dedi.

Editör: TE Bilisim