Alan Sincan’da DHKP-C, TİKKO ve KCK’lıların bulunmasından rahatsızlık duyduğunu belirterek, “bunlar benim dağda kovaladığım PKK’lıların şehir ağaları. Bunlarla beni aynı kodese atan zihniyeti her aklıma geldiğinde lanetliyorum” diye konuştu.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin grup konuşmalarının Silivri Cezaevi’ndeyken MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel tarafından hiçbir sıkıntı olmadan gönderildiğini belirten Alan, Sincan’da ise “görüldü” mührü vurulup kendine teslim edildiğini açıkladı.

MHP’li Türkkan da Sincan Cezaevi şartlarının fiziki açıdan daha iyi olmasına karşın sosyal yaşam açısından daha sıkıntılı olduğunu ifade etti.

Geçen hafta gerçekleştirdiği Silivri Cezaevi ile sincan Cezaevini de karşılatıran Lütfü Türkkan, buranın Silivri’ye göre şartlarının nispeten daha iyi olduğu belirtti. Silivri’de haftada 3 gün verilen sıcak su, Sincan’da her gün olmasını iyi olarak değerlendiren Türkkan sözlerine şöyle devam etti:

“Silivri’de yemekler soğuk gelirken, Sincan’da sıcak veriliyor, her gün sıcak su veriliyor olması daha iyi.”

SADECE 10 KİTABA İZİN VERİLİYOR

Engin Alan’ın en büyük şikayetinin sınırlı sayıda kitap olduğuna vurgu yapan Türkkan, içeri sadece 10 kitap almasına izin verilen Engin Alan’ın, “Hükumet’in İmralı’daki çözüm ortağına 10 kitap mı veriliyor sadece?” sorusuna cevap beklediğini de sözlerine ekledi.

YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi

Engin Alan’ın Sağlık Bakanlığı tarafından kendisine hediye edilen adım ölçeri kullanmasına izin verilmediğini belirten Lütfü Türkkan, “İmralı’daki bebek katiline jimnastik aletleri gönderen Hükümet, Engin Alan’a Sağlık Bakanlığı’nın hediye ettiği adım ölçere müsaade etmiyor.” dedi.

Editör: TE Bilisim