Aydınlar Ocağından Gerekli Yerlere Açık Dilekçe! Aydınlar Ocağından Gerekli Yerlere Açık Dilekçe!
Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Meclis Başkanı İsmail Kunduracı, “Birliğimizi, beraberliğimizi hedef alanlar bu emellerine ulaşamayacaktır.” dedi.

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) Meclis Başkanı İsmail Kunduracı, yaptığı açıklamada, meydana gelen saldırının insanlık ve vicdan yoksulları tarafından gerçekleştirilen bir vahşet olduğunu dile getirdi. Kunduracı, “Birliğimizi, beraberliğimizi hedef alanlar bu emellerine ulaşamayacaktır. Söz konusu olayda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.” ifadesini kullandı.

“KARDEŞLİĞİMİZİ BOZAMAYACAKLAR”

ESO Başkanı Savaş M. Özaydemir de terörün çirkin yüzünün bir kez daha masunları hedef aldığına vurgu yaptı. Özaydemir, şunları söyledi: “Huzurumuzu ve istikrarımızı bozmaya çalışan bu hainler elbette bunu başaramayacaktır. En önemlisi de kardeşliğimizi bozamayacaktır. Eminiz ki bu hainlerle mücadeleye kararlılıkla devam edilecektir. ESO olarak hayatını kaybedenlere rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz.”Cihan

Editör: TE Bilisim