Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 Fuat Avni, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın G-20 ile ilgili en büyük korkusunun 'liderlerin medyaya yapılan baskınları' eleştirmesi olduğunu iddia etti.

Twitter fenomeni Fuat Avni yaklaşık 10 günlük bir aradan sonra tekrar skandal iddialarına kaldığı yerden devam ediyor. Erdoğan’ın G-20 zirvesini imaj çalışması için altın fırsat olarak gördüğünün iddia eden Twitter jurnalcisi Fuat Avni, Erdoğan’ın en büyük korkusunun, liderlerin basına yapılan baskıları eleştirmeleri olduğunu bu nedenle cemaatin yayın organlarına ve aralarında SÖZCÜ’nün de bulunduğu muhalif basına yapılacağını iddia ettiği baskınların G-20 zirvesi sonrasına bırakıldığını savundu.

İŞTE FUAT AVNİ’NİN İDDİALARI

“…, % 49’un kendisine meşruiyet ve itibar sağlamadığını iyi biliyor. Diktatörlük yolunda hiç bir engel istemiyor.”

“Zift Medyası’nın yalanlarının aksine seçim sonrasında yurtdışından beklediği ilgiyi bulamadı. Günlerce lobi çalışması yapıldı.”

“İmaj oluşturmak için G-20 toplantısını altın fırsat olarak görüyor. Toplantıdan beklentisi büyük. G-20′yle yatıp kalkıyor.”

“Liderlere şirinlik yapmak için ne yapacağını şaşırdı. Yiğit’in, ‘Liderler ve eşlerine bornoz hediye edelim’ teklifini dahiyane buldu (!)”

“…’in talimatıyla tüm elçiliklerimiz liderlerle eşlerinin ölçülerini bulmaya çalışıyorlar.”

“…’in en büyük korkusu, liderlerin basına yapılan baskıları eleştirmeleri. Zaman, Sözcü ve STV’ye el koyma toplantı sonrasına bırakıldı”

“Sinirlioğlu’na, çalışma yaptırdı. Obama’nın eleştirmesi durumunda Yezid, Ferguson olaylarından bahsedecek.”

“İçerde ve dışarda bulaştığı suçlardan kurtuluşu olmadığını kendi de biliyor. Her geçen gün paranoyası artıyor ve süreç işliyor.”
Editör: TE Bilisim