Yüce Türk milleti ve asil çocuklarına Yüce Türk milleti ve asil çocuklarına
 Partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu konuşurken elektrikler kesildi. Kemal Kılıçdaroğlu yaklaşık 12 saniye karanlıkta konuşmasını sürdürdü.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin il başkanları ile bir araya geldi. Ancak Kemal Kılıçdaroğlu kesilen elektriğin azizliğine uğradı. Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasını yaptığı sırada elektrikler kesilince CHP’liler yaklaşık 12 saniye karanlıkta kaldı.

Konuşmasına ara vermeyen Kemal Kılıçdaroğlu, “Şu Türkiye’nin 10 yılda geldiği noktaya bakın. Enerji kesintilerine bakın” dedi. Başbakan Erdoğan’ın açıklamalarını da eleştiren Kılıçdaroğlu“Başbakan’ın Şanghay beşlisine girme önermesi Türkiye için nasıl bir standart, nasıl bir gelecek tasarlandığının açık kanıtıdır”şeklinde konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP olarak toplumun bütün dokularına girmek zorunda olduklarını söyledi. Türkiye'nin demokrasiye, özgürlüğe ihtiyacı olduğunu dile getiren Kılıçdaroğlu,"İster Doğu'da yaşayalım, ister Batı da yaşayalım; ister güneyde, ister kuzeyde ister Orta Anadolu da yaşayalım; biz, bir bütünüz, sapmayacağız inançlarımızdan." dedi.

CHP olarak toplumun bütün dokularına girmek zorunda olduklarını vurgulayan Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

"Tarihin bize yüklediği görev ve sorumluluklar var. Bu görev ve sorumluluğun bilincinde hareket etmeliyiz. Her koşul, zorluk ve engelde başarı startını verip ipi göğüslemek zorundayız. Türkiye'nin demokrasiye, özgürlüğe ihtiyacı var. Barış içinde yaşamaya, huzura ihtiyacı var, bilgi toplumu olmaya ihtiyacı var. Asıl hedef bu olmalı. İster Doğu'da yaşayalım, ister Batı da yaşayalım; ister güneyde, ister kuzeyde ister Orta Anadolu da yaşayalım; biz, bir bütünüz, sapmayacağız inançlarımızdan. Neyin ne olduğunu arık biliyoruz, gerçekleri de biliyoruz. Anlatmak hepimizin temel görevidir."

Editör: TE Bilisim