Osmanlı’nın Kürtleştirdiği  Türkler! Osmanlı’nın Kürtleştirdiği Türkler!
 Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü'ne PKK Bayrağı ve Öcalan posterlerinin asılmasına itiraz eden Ülkücü öğrencileri bir emniyet amirinin duvara dizerek fırçalamasına MHP Ankara Milletvekili Zuhal Topçu'dan sert tepki geldi. 


Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü'ndeki kantinlere Abdullah Öcalan posteri ve PKK bayrakları asılması üniversiteyi karıştırdı. Ülkücü öğrencilerin kampüsteki terör sempatizanları tarafından kampüse alınmadığı, bazı akademisyenlerin ise PKK'lı öğrencilere destek verdiği iddiaları üzerine, okulda gerilim tırmanmıştı.

Olayların ardından üniversiteye gelen polisin okuldaki PKK'lı öğrenciler ve terör yuvasına çevirdikleri kantinlere müdahalede yetersiz kalırken, Ülkücü öğrencilere takındığı sert tavır tepki çekti. Özellikle Bir emniyet amirinin duvar dibine dizdiği Ülkücü öğrencileri kameralar önünde kabadayıvari bir tavırla fırçalaması, üniversite yönetiminin desteği, polisin kayıtsız kalışıyla PKK'lıların kampüsleri nasıl terör yuvasına çevirdiğini gözler önüne serdi.



ZUHAL TOPÇU'DAN SERT TEPKİ

MHP'nin akademisyen milletvekili Zuhal Topçu'dan bu görüntülere sert tepki geldi. Polisin Ülkücü Öğrencilere gösterdiği sert tavrı neden PKK'lı teröristlere göstermediğini sorgulayan Topçu şöyle konuştu: "PKK terör örgütü, istediği üniversitedeki militan öğrencilerini 'karşıt görüşlü öğrenci eylemi' formatında harekete geçirmekte, bölücü başının posterleri kampüslere asılmakta, kampüsler PKK paçavralarıyla donatılmaktadır.


Akademisyenler ayrıca bu militanları koruyup kollamaktadır. Bu materyalleri kendi şahsi odalarında muhafaza etmekte ve eylem anında bunları militanlara ulaştırmaktadır. Polisin; Cebeci Kampüsü'nde milliyetçi, ülkücü, vatansever öğrencileri herhangi bir dayanağı olmadan sırf vatansever oldukları için tek sıraya dizip, tehditvari şekilde öğüt adı altında söylemler kullanması acınası bir durumdur. Polisler neden milliyetçi, ülkücü, vatansever gençlere yaptıkları tutumları, PKK'nın dağ kadrosunun üniversitedeki yapılanmasına yapmamaktadır?"
Editör: TE Bilisim