İstanbul’da görev yapan Gümüşhaneli din görevlileri, Gümüşhane ili ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GÜYAD)’da bir araya geldi. Ümraniye İstiklal mahallesindeki dernek merkezinde gerçekleştirilen buluşmada sabah kahvaltısında bir araya gelen Gümüşhaneli din görevlileri, uzun zamandır pandemi dolayısıyla bir araya gelememenin hasretini giderirken, yeni tanışma ve istişare etme imkanı buldu.



Buluşmaya ev sahipliği yapan GÜYAD Başkanı Tahsin Söğüt’ün yanı sıra geçmişte kendilerini yetiştiren hocaları eski müftü Nazmi Söğüt’ün katılımı din görevlileri açısından sürpriz oldu.  Ayrıca programa emeği geçen Memur Sen İl Başkanı Talat Yavuz ile Tamzı Köyü Derneği Başkanı Ahmet Yılmaz da buluşmada hazır bulundu.

DİN GÖREVLİLERİ BULUŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

Gümüşhane ili ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GÜYAD) Başkanı Tahsin Söğüt, bundan sonraki süreçte tüm din görevlisi hemşehrimize ulaşarak birlikte olmayı sağlamak gerektiğine inandığını ifade ederek “organizasyonda emeği geçen başta GÜYAD yönetim kurulu arkadaşlarım olmak üzere katılım sağlayan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

HABER: Kerim ÖZTÜRK // Ümraniye Gündemi Gazetesi // 27.12.2021





Bolulu bir öğretmenin Malatya Pötürge’de yürek burkan hikayesi! Bolulu bir öğretmenin Malatya Pötürge’de yürek burkan hikayesi!
Editör: TE Bilisim