Anadolu’da Türk Milletinin, yapmadığı ama yapmış gibi gösterilen, yurtiçinde ve yurtdışında halen yoğun çalışmalarına devam ettiren ‘’ Ermeni Diasporası’’ nın, Türk milletine iftiraları devam etmektedir.

Osmanlı Devleti tarafından ‘’ Teba-ı Sadıka’’ yani sadık vatandaş olarak tanımlanmıştır. Her yerde Türkçe konuşan, ayinlerini bile Türkçe yapan, Osmanlı Devletinin yönetim kadrosunda bir çok sayıda milletvekili ve bakanı bulunan, devlet yönetiminde 20.000 den fazla Ermeni memur bulunan, çeşitli ülkelerin, Osmanlı Devletini parçalama emellerine Ermenilerin alet edilmiş olduğu bir gerçektir.

Ermenilerin Türk Milletine yapmış olduğu zulüm, mezalim ve her türlü insanlık dışı tarihi hakikatları 24.01.2020 tarihli ‘’ ERMENİ SOYKIRIM YALANI’’ altında yazdığımız makalemizde incelemiştik.

Bu konuyu daha da detaylı olarak yeni bir yazı ile tekrar sizlerle paylaşmak istediğimden şimdilik burada bırakarak gerçek konumuz olan ABD’nin yakın tarihimizdeki insanlık dışı gerçekleştirdiği gerçek soykırım tablosuna bakalım.

**

ABD’nin kısa tarihi insanlığa karşı işlenmiş sayısız suçlarla ve katliamlarla doludur. ABD başkanı BİDEN kendi tarihine baksın. ABD başkanı Biden’in 1915 yılında Osmanlı Devletinin Ermenilere soykırım yaptı iddiasının da Türk Milletine hiçbir hukuki müeyyidesi de yoktur.

Ermenilerin 3T olarak tanımladıkları, (Tanıma- tazminat- toprak) taleplerinin de bir dayanağı yoktur. Türkiye’nin yüzlerce defa; ‘’...Gelin tarihi arşivleri açalım, bu olayı siyasilerle değil tarihçilerle tartışalım...) teklifini bu zaman kadar sürekli geçiştirmişler, masaya oturmaktan kaçınmışlardır.

ABD’nin ayak bastığı her coğrafyada büyük trajediler yaşanmıştır. Vitnam- Guatemala- Kore- Küba- Panama- Meksika- Filipinler- Irak ve İran ve son olarak da Suriye’de ABD’nin kanlı ayaklarının izini görmek mümkündür.

ABD önce, tarihindeki 70 Milyon KIZILDERİLİLERE uyguladığı soykırımın hesabını vermelidir. Yetmiş milyon Kızılderili kendi topraklarında kanla, vahşetle öldürülerek bir milletin soykırımı gerçekleşmiştir.

ABD kendi kanlı tarihine bakmadan yaptıklarının hesabını vermeden Türk Devletine parmak sallayamaz ve suçlayamaz.

16.yüzyıldan, 19.yüzyılın ortalarına kadar 15 Milyon AFRİKALI köleleştirilmiştir. 35 Milyona yakın Afrikalı’da işkence ve kötü muameleler sonucunda hayatlarını kaybetmişlerdir. Gerçek soykırım budur. ABD kendi kanlı tarihiyle yüzleşmeden kimseye ders vermeye kalkamaz.

1945’de JAPONYA’YA iki atom bombası atarak 350 bin Japon’u katlettiği daha unutulmamıştır.

1945’de Almanya’nın DRESTEN kentine 3 gün süre boyunca havadan bombalar yağdırarak çocuk ve kadınlarında çoğunlukta olduğu 200.000 kişi ABD tarafından öldürülmüştür.

KORE’nin, 3 yıl boyunca savaş uçaklarınca bombalanması sonucunda ABD tarafından 4. Milyon’a yakın Kuzey Kore’li indan sivil asker ayrımı gözetilmeksizin katledilmiştir.

1950 yılında GUATEMELA’DA CIA destekli darbe sonucunda 200.000 sivil ABD tarafından öldürülmüştür.

1991’deki Birinci Körfez savaşında IRAK’I işgal eden ABD, 6 haftada 85.000 ton bomba atarak Ürdün Kızılayının yaptığı açıklamaya göre 113.000 den fazla Irak’lı öldürülmüştür.

11 Eylül 2001 tarihinde Dünya Ticaret Merkezinin bombalanmasını fırsat bilen ABD, AFGANİSTAN’I işgal etti. Bu işgal sırasında 150.000 sivilin öldürülmesine neden oldu.

2003 yılında kimyasal silah olduğunu gerekçe göstererek kendi uydurduğu yalan saldırıları sonucunda 4.5 Milyon Iraklıda kendi evlerini ve yurtlarını terketmek zorunda kalmışlardır. Bir milyondan fazla Iraklı öldürülmüştür.

MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!

Türk Milletinin tarihinin hiçbir döneminde ne Ermenilere ne bir başka bir millete soykırımı olmamıştır.

Yapılacak iş, Türkiye Cumhuriyeti Devleti derhal mütekabiliyet esasları çerçevesinde, yakın tarihimizdeki bu kovboyların ve Conilerin işledikleri insanlık suçlarını Meclisimizde SOYKIRIM olarak kabul etmelidir.

Büyük elçimiz derhal geri çekilmeli, Türkiye tarafından Soykırımcı ABD ile ilişkiler en asgari seviyeye indirilmelidir.

İncirlik üssündeki her türlü silaha bilhassa nükleer silahlara derhal el koyulmalıdır.

Amerika'nın Türkiye'ye sağladığı hiç bir menfaat yoktur, varsa da misliyle geri almaktadır.Hatta ilişkiler dondurulmalıdır. Ekselanslarının siyaseti bırakılmalıdır....

Türk Devleti, oyuncak bir devlet ve çadır devleti değildir. 24.04.2021

AV. Faruk Ülker

Editör: TE Bilisim