Ey Gümüşhane siyasetçileri! Ey Gümüşhane bürokratları! Ey Kürtün halkı! Ey Gümüşhane siyasetçileri! Ey Gümüşhane bürokratları! Ey Kürtün halkı!
 İddiaya göre, Adana'ya gelen Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz'un yardımcılarında oluşan heyet ile 5 ilin il başkanlarının, görevden alınma kararını tebliğ etmeye geldiği bildirildi. Kendine ulaştığımız başarılı il başaknı Yunus Uzunlular, kararı doğruladığını, ancak şuan toplantı halinde olduklarını belirtti.

Adana'da çok başarılı faaliyetlere imza atan ve il binasının alımını gerçekleştiren Ülkü Ocakları İl Başkanı Yunus Uzunlular'ın görevinden alındığı bildirildi..

İddiaya göre, Adana'ya gelen Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz'un yardımcıları ile 5 çevre ilin il başkanlarından oluşan heyetin Adana'ya gelerek, görevden alınma  kararını tebliğ edecekleri bildirildi. Kendisine telefonla ulaştığımız başarılı il başakanı Yunus Uzunlular, kararı doğruladığını, ancak şuan toplantı halinde olduklarını, alınma gerekçesini bilmediklerini, heyetin gelmesini beklediklerini açıkladı..

Ülkü Ocakları İl Binası önünde yoğun bir kalabalık oluşturan il ve ilçe teşkilatlarının yöneticileri ile Yunus Uzunlular'ı seven Ülkücü gençler kararı merakla gecenin geç saatlerine kadar beklediler. .

Yunus Uzunlular'ın görevinden alınış gerekçesi veya yerine kimin getirileceği açıklanmadı. Ancak bundan yaklaşık bir hafta önce Başarılı Başkan Uzunlular'ın yaptığı açıklamada, Ülkücülüğü kullanarak rant peşinde koşanlara itibar edilmemesi gerektiğini vurgulayarak, ''Ülkücü, yüz kızartıcı işlerin içerisinde olamaz ve Milliyetçi-Ülkücü Harekete zarar veremez. Bu tür yanlışlıklara düşenler bizim siyasi hasmımızdır" demişti..

Uzunlular, bir yandan üniversite içerisine yuvalanmış PKK'lı hainlere meydanı bırakmamak için gece gündüz üniversitede okuyan Milliyetçi-Ülkücü gençlerle birlikte mücadele verdiklerini, bir yandan da Ülkücü camia içerisine sızmış, dönemlik Ülkücü rolüne bürünmüş, Bozkurt taklidi yapmaya çalışanlar ile mücadele ettiklerini açıklamıştı..

Kulisler, dürüst çalışkan ve  ilkelerinden ödün vermeyen Yunus Uzunluların Büyükşehir Belediye Başkanı ile de ters düştüklerini iddia ettiler.

Ülkücülerin merakla beklediği görevden alınma gerekçesi hakkındaki konuya açıklık getirilmesi bekleniyor..


Editör: TE Bilisim