Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı? Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı?
 MHP lideri Devlet Bahçeli'ye 'Türkeş'in beni MHP'den atamazlar' sözü sorulunca muhabire kızdı. Bahçeli 'Bu soruyu yok farzediyorum. Böyle sorulara gerek yok' Recep Tayyip Erdoğan'a hayırlı uğurlu olsun' dedi.

"7 Eylül Pazartesi günü her şey belli olacak" diyen MHP lideri yeni kabine ile ilgili de "Bu geçici bir hükümet kabinesindeki kararlarda geçici olacaktır" diye konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Bahçeli'ye Ahmet Davutoğlu'nun bakanlık teklifini kabul ederek seçim kabinesine giren Tuğrul Türkeş soruldu.

"Bu soruyu yok farz ediyorum .Böyle sorulara gerek yok diyerek muhabire kızan Bahçeli, Recep Tayyip Erdoğan'a hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Bahçeli, gelen bir soru üzerine İpek Medya Grubu'na yönelik operasyonu da "Sermaye grupları üzerinde büyük tedirginlik yaratacak davranlışlar segileniyor. Bugün de bunun bir örneği yaşanıyor. Sonu hayırlı değildir" sözleriyle de değerlendirdi.

Öte yandan; Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş, “Türkeş’in mirasını yedi diyorlar, yediysem de bu dinen helaldir, hukuken haktır” dedi.

Geçici Seçim Hükümeti’nde MHP ‘nin, ” bakan vermeyeceğiz” açıklamasına rağmen Başbakan Yardımcısı olan MHP Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş , “Türkeş’in mirasını yedi diyorlar, yediysem de bu dinen helaldir, hukuken haktır” dedi. 

CNN Türk’te Başak Şengül’ün sunduğu ‘Akıl Çemberi’ programını kendisi hakkındaki iddialara cevap vermek için arayan Türkeş, programa bağlanmak istemedi ancak Türkeş’in neler dediğini Başak Şengül açıkladı. Başak Şengül, Tuğrul Türkeş’in, “Türkeş’in mirasını yedi diyorlar, yediysem de bu dinen helaldir, hukuken haktır.

Ama Türkeş’in mirasının yendiği yerler için haramdır (başkaları yiyorsa). Ben hâlâ MHP’deyim. MHP’li olan bir kişi oyları nasıl böler?” dediğini aktardı.
Editör: TE Bilisim