Yolsuzluklar nasıl sümen altı ediliyor? Yolsuzluklar nasıl sümen altı ediliyor?
 ABD Başkanı Joe Biden, sözde “Ermeni Soykırımı” iftirasına niçin çanak tuttu? Gayesi; Türkiye’yi, Türkleri dünyaya soykırımcı tanıtıp taviz ve Türkiye’den toprak koparmaktır. Güya; Nuh (A.S.) haşa Ermenilerin peygamberi ve gemisi Ararat Ağrı Dağı’ndaymış ve Ermeniler de masum bir halkmış. Bu ütopyaya dünyayı inandırmak İçin ABD, AB, Rusya, Ermenistan ve Ermeni Diasporası olağan üstü gayret içindedir. Nuh’un gemisi Kuran’a göre Cudi Dağı’ndadır. Ermeniler Türkleri katletti bunu en iyi bilen o dönem doğudaki Rus komutanın itiraflarıdır ve bunlar Rus arşivlerindedir.

KESER DÖNER SAP DÖNER BİR GÜN HESAP DÖNER
ABD kesinlikle Türklerin katliama uğradığını çok iyi biliyor. Ama maksat Türk devletine iftiralarla diz çöktürmektir. Allah’tan başka hiçbir güç önünde eğilmeyecek yüz milyonlarca Türk evladı var. Bir gün keser de hesap da dönecek ama bu uyanıp birlik olmamıza bağlıdır. İsrail’in kuruluş süreci böyle bir hikayedir.

SIRADA PONTUS SOYKIRIMI İFTİRASI VAR 
Kudüs’ün başkent ilanı ve Türk milletini Türkiye’den sürmek; Megali İdea Enosis, bunun için uyduruldu. Sözde Ermeni Soykırımı iftirasından sonra Pontus Soykırımı iftirası sıradadır. Bu 1974 Kıbrıs çıkarmasının kuyruk acısıdır. Evet kabul edecek miyiz? Ey büyük millet evladı Ermeni Taşnak çeteleri, Kürt ve Türk kadınlarının kızlarının ayırt etmeden ırzına geçti. Onların masum ruhu, gafil sorumsuz ve ilgisizleri mahkum eder. Namus ve şerefine sahip çık ey ehli iman ehli! Bu günleri aramamak İçin artık uyan. Yarın vakit çok geç olabilir. Allah’ım inanları uyandır ve onlara yardım et! (Amin)

Sabri ŞENEL
 / 6.5.2021

Editör: TE Bilisim