Osmanlı’nın Kürtleştirdiği  Türkler! Osmanlı’nın Kürtleştirdiği Türkler!
 Programın sunuculuğunu aynı zamanda sanatçı olan Selçuk Üniversitesi Öğretim Görevlilerinden Ahmet Çakır gerçekleştirdi.

Programa İstiklal Marşı ve şehitlerimiz içim bir Fatihalık saygı duruşu ile devam edildi. Kuran-ı Kerim tilavetinin gerçekleştirilmesinin akabinde okunun hatimlerin duası yapılarak bağışlandı. Programın Açılış Konuşması Çumra Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Seve rtarafından yapıldı. Protokol Konuşmalarının ardından Çanakkale savaşlarını anlatan bir sinevizyon gerçekleştirildi.

Gençlerimiz vatan sevgisini anlatan şiirler okudular. Şiir okuyan gençlere Çumra Ülkü Ocakları tarafından hediyeler takdim edildi.

Çumra nın mahalli sanatçılarından Mustafa Ulusoy ve Onur Karapınar birer mini konser verdiler. Çumra’da Ülkücü Hareketin duayenlerinden olan Niyazi Yılmaz’a Konya Ülkü Ocaklarından Mehmet Erkin tarafından rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in tablosu hediye edildi. Ünlü Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan’ın seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla salonda coşkulu anlar yaşandı.

Programın sonunda açıklama yapan Çumra Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Sever ‘’Bu yaptığımız programla Ülkücü Hareketin hep birlikle el ele bu yolda devam etmekte olduğunu gördük. Biz hepimiz kardeşiz, hepimiz biriz.Başta çalışma arkadaşlarıma ve bu programda maddi manevi desteklerini esirgemeyerek yanımızda olan tüm Ülkücü kardeşlerimize teşekkür ediyorum’’ dedi.

Editör: TE Bilisim