MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!
 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 31 Ekim Cumartesi günü son seçim çalışmasını Adana'da yapacak.

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş'ın verdiği bilgiye göre, Devlet Bahçeli 31 Ekim'de kent içinde esnafı selamlayacak ve ardından saat 11.00'de Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki toplantıya katılacak. Bahçeli, seçime bir gün kala yapılacak toplantıda partisi adına mesajlar verecek. 

Yusuf Baş, konuyla ilgili açıklamasında "Bilindiği üzere Adana’da planlanmış bir miting programımız yoktu. Ancak hemşehrilerimizin, partililerimizin ısrarlı taleplerini kendilerine ilettiğimizde, sağ olsunlar bizi kırmadılar ve aramızda olacaklarını bildirdiler. Hemşehrimiz olmakla her zaman iftihar ettiğimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, gerçek bir Adanalıdır. Adana’ya verdiği önemle bilinen Sayın Genel Başkanımız, Allah’ın izniyle yine bir seçim arifesinde yine en son mesajını Adana’dan vereceklerdir. Bütün vatandaşlarımızı Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde hemşehrileri ile buluşmaya davet ediyorum" dedi.
Editör: TE Bilisim