Da­ha ön­ce Vol­vo oto­mo­bi­le bi­nen Bah­çe­li­’ye Mer­ce­des S 350 mo­del araç gel­di.

Ya sen şeytan ne bilmiyorsun ya da şeytan aklını almış

Osmanlı’nın Kürtleştirdiği  Türkler! Osmanlı’nın Kürtleştirdiği Türkler!

MHP Ge­nel Başkanı Dev­let Bah­çe­li, par­ti­si­nin grup top­lan­tı­sın­da ko­nuş­tu. Bah­çe­li­’nin he­de­fin­de Kürt açı­lı­mı­nı baş­la­tan ik­ti­dar par­ti­si ve onun li­de­ri Baş­ba­kan Tay­yip Er­do­ğan var­dı. Er­do­ğa­n’­ın ırk­çı­lık suç­la­ma­la­rı­na tep­ki gös­te­ren MHP li­de­ri Bah­çe­li, özet­le şun­la­rı söy­le­di:
“Irk­çı­lık asa­bi­yet, asa­bi­yet ise şey­tan­dan­dır. Ir­kı­nı, kav­mi­ni, ka­fa­ta­sı­nı öv­mek, onun­la bö­bür­len­mek, di­ğer­le­ri­ni, di­ğer ya­ra­tı­lan­la­rı aşa­ğı­la­mak şey­tan­dan­dı­r’ di­yen Baş­ba­ka­n’­ın ka­fa­sı ka­rı­şık, bil­gi ve kül­tür da­ğar­cı­ğı ku­ru­dur. Sa­yın Baş­ba­kan ya sen şey­ta­nı bil­mi­yor­sun ya da şey­tan se­nin ak­lı­nı ba­şın­dan çok­tan al­mış ve yol­dan çı­kar­mış­tır da ha­be­rin ol­ma­mış­tır. AK­P’­nin he­de­fin­de Türk­lük ve Türk mil­le­ti ger­çe­ği bu­lun­ma­dı­ğın­dan ken­di­sin­den ol­ma­yan­la­ra ırk­çı­lık ça­mu­ru­nu per­va­sız­ca sıç­rat­mak­ta­dır.”

Dağa mı çıksınlar?

Uzun grup toplantısı konuşmasında atanamayan öğretmenlere de sahip çıkan MHP lideri Bahçeli “350 bin öğretmen atanmak için dağa mı çıksın, İmralı senedi mi alsın, ayıptır” dedi.

Editör: TE Bilisim