Yolsuzluklar nasıl sümen altı ediliyor? Yolsuzluklar nasıl sümen altı ediliyor?

Alp Tunga Kızıltürk adlı vatandaş, Türk Milleti'ni Ermenilere soykırım uygulamakla suçlayan ABD Başkanı Joe Biden ve ABD hakkında, "Devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozmak", "Devlete karşı savaşa tahrik" ve "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılamak"tan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Dilekçesinde ABD'nin Kızılderililere soykırım yaparak kurulmuş bir devlet olduğunu ve 70 milyon Kızılderili'nin katledildiğini, ayrıca Afrika'dan kaçırılan siyahların da yüzyıllarca köle olarak çalıştırıldığını ve 35 milyonunun da katledildiğini anlatan Kızıltürk, Hiroşima ve Nagazaki'ye atom bombası atılması, Kore'de, Guatemala'da, Küba'da, Vietnam'da, Kamboçya ve Laos'ta, Arjantin'de, Grenada'da Panama'da, Irak'ta, Afganistan'da, Filistin'de katliamlar gibi ABD'nin işlediği insanlık suçlarını hatırlattı..

ABD'nin PKK terörünü desteklemek suretiyle Türkiye'deki soykırımlar ve katliamların da sorumlusu olduğunu belirten Kızıltürk, "Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da terörü destekleyerek, buradaki nüfusu boşaltmaya ve Büyük Ermenistan devletini kurmaya çalışıyorlar!" dedi.
*
Kızıltürk, 2020 yılında da ABD, Çin ve İngiltere devletleri ile Bill Gates, Anthoni Fauci ve Charles Lieber hakkında "biyolojik silah ile kasten öldürmek" suçlamasıyla suç duyurusunda bulunmuştu. Kızıltürk, dilekçesinde, "2014 yılında ABD'de Bill Gates'e bağlı üniversite laboratuvarında geliştirilen genetiği ile oynanmış bir virüs imal edildiği, ancak ABD tarafından bu çalışmanın yasaklanması üzerine virüsün Charles Lieber aracılığıyla Çin'in Vuhan şehrine nakledildiği ve Aralık 2019 tarihinde de oradan bütün dünyaya yayıldığı, virüsün üretilmesi ve yayılmasında Bill Gates, Çin ve ABD istihbarat teşkilatının dahli olduğu" iddialarına da yer vermişti..
*
Bütün bu suçlamalar gerçek olsa bile önemli olan dünya kamuoyunun nasıl oluştuğudur. Bilim, "grip ve türevlerinin aşısı olmaz, çünkü çok hızlı mutasyon geçirirler, aşılar etkisiz kalır" diyor ama herkes aşı olmak için birbiriyle yarışıyor! Dünya kamuoyu, "korona virüslerin de aşısı olmaz, öyleyse bu yapılan iş küresel bir sahtekârlıktır" diye oluşmuyor! Tam aksine, aşıların mutasyonlar üzerinde de etkili olduğu yalanına neredeyse herkesi inandırmış durumdalar.
Aşıların tamamı "Acil Kullanım Onayı" ile uygulanmaktadır! Yani bir aşı üretmek için gerekli olan süreçler tamamlanmamıştır. Üstelik daha önce de Dünya Sağlık Örgütü kuş gribi ve domuz gribi gibi uydurma pandemi icat etmeye kalkışmış ama başaramamıştı.

Dünya Sağlık Örgütü'nün epidemiyoloji birimi direktörü Prof. Ulrich Keil, konuyu soruşturan Avrupa Parlamentosu'nda "Domuz gribi salgını ilaç üreticilerinin kârlarını artırmak için bu şirketlerle ortak olarak üretilen bir korku kampanyasıydı" dediği halde kimseden hesap sorulmadığı gibi aynı oyun bu defa biraz daha kuvvetli bir virüsle tekrarlandı. İnsanlar ölüyor, hepimizin kayıpları var ama ölümler sadece virüsten mi kaynaklanıyor yoksa tedavi yöntemlerinden mi bu konuda da büyük şüpheler var. Ayrıca insan vücudunun bağışıklık sistemini zayıflatacak başka etkiler de var.
*
Salgın diyerek insanları eve hapsettiler, küresel düzeyde maskeli balo uyguluyorlar ama dünyada geçerli olan parayı ABD bastığı için onların ekonomisi daha iyiye gidiyor! Yüzde 6 büyüme kaydettiler!
Peki küresel elitlerin içinde yer alanlardan bugüne kadar hiç ölen oldu mu? Yoksa Türkiye'de virüsün turistlere dokunmaması gibi bu virüs, elitlere dokunmuyor mu?

Türkiye'de işlenen suçları görüntülemek de yasaklandı! "Maskeyi gözünüze takın" deseler daha doğru olurdu… Öyle ya özgür basın, halkın gözü, kulağı değil midir? Şimdiki medya ise maske gibi iş görüyor!
Kısacası, bütün mesele dünya kamuoyuna gerçekleri anlatabilmektir !

Editör: TE Bilisim