Gerçek ülkücü onurludur şereflidir iftira atmaz varsa şayet elinde belge fatura şahit ispat acilen kamuoyuyla paylaşmalıdır.

GÜMÜŞHANE olarak bizim elimizde her türlü belge, fatura, şahitler vs hepsi mevcuttur. Birilerine yaranmak koltuğu sağlama almak için yapılan karalamalardan dolayı Semih YALÇIN’ı GÜMÜŞHANE Organizasyon komitesi olarak şiddetle kınıyoruz...

Sy. Meral AKŞENER in GÜMÜŞHANE Programı üst kurul delegelerimizin ve bazı teşkilat başkanlarımızın öncülüğünde bütün gönül vermiş ülkücülerin emekleri ve alınterleri ile gerçekleştirilmiştir.

İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı İsrail-İran geriliminde Cihat Yaycı'dan çarpıcı yorum: Bu bir cambaza bak savaşıdır' diyerek Türkiye'yi uyardı

GÜMÜŞHANE programı ile ilgili giderlerimiz, ülkücü iş adamlarımız tarafından karşılanmıştır. Şahsım da dahil her iş adamı arkadaşımız bir ihtiyaç üstlenmiş ve belgeleri mevcuttur. Tanımadığımız insanlardan hiçbir şekilde yardım alınmamıştır. Tertip komitesi üyesi ve Eski İl Başkanıı olarak bu süreç benim bilgim ve sorumluluğumdadır... Diğer bildiğim komşu illerimizde de aynı şekilde gerçekleşmiştir. Sy Genel Başkan Yardımcımızın amacı bilgi almak olsa idi, GÜMÜŞHANE olarak bizlere sorma zahmetinde olsalardı, her türlü bilgiyi kendilerine çekinmeden verirdik. GÜMÜŞHANE ESKİ İL BAŞKANI VE TERTİP KOMİTESİ BAŞKANI ALİ ATEŞ.

Editör: TE Bilisim