DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi! DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi!
Ataşehir'de, Hacı Kaya isimli 27 yaşındaki güvenlik görevlisi, sokak ortasında defalarca bıçaklandı. Kanlar içerisinde yere yığılan Kaya'nın 20 gün önce kız kaçırdığı, kızın yakınları tarafından bıçaklanmış olabileceği öğrenildi.

Olay, saat 17.30 sularında İçerenköy Mahallesi Vergi Dairesi yakınlarında meydana geldi. İddialara göre; çalıştığı iş yerinden dışarıya çıkan Hacı Kaya, henüz kimliği belirlenemeyen bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Kaya'yı yere yatırarak defalarca bıçaklayan zanlı, daha sonra olay yerinden kaçtı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar, kanlar içinde yerde yatan Hacı Kaya'nın yardımına koştu. Bir taraftan kanı durdurmaya çalışan vatandaşlar, diğer taraftan da polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede gelen sağlık ekipleri, Kaya'yı ambulansla Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Kaya'nın hayati tehlikeyi atlatamadığı ifade edildi.

Görgü tanıkları, bıçaklı bir kişinin Kaya'ya saldırarak yere yatırdığını, daha sonra da defalarca bıçakladığını söyledi.

Bu arada, Hacı Kaya ile aynı iş yerinde çalışan bir kişi de olayın kız kaçırma nedeniyle yaşanmış olabileceğini söyledi. Kaya'nın 20 gün önce kız kaçırdığını anlatan arkadaşı, "Bıçaklı kişi verecek misin vermeyecek misin? diye bağırdı. Daha sonra da defalarca bıçakladı. Kız kaçırmıştı. Kızın yakınları yapmış olabilir." diye konuştu.
Editör: TE Bilisim