Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar.. Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar..
 Sarıyer’de ‘Kaza riski’ uyarı bulunan levhaya çarpan taksi uçuruma yuvarlandı. Kazada, takside bulunan müşteri yaralandı, şoför ise kazayı yara almadan atlattı. 

Kaza öğle saatlerinde 
Büyükdere Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Oğuz T.’nin kullandığı 34 TDL 88 plakalı taksi Sarıyer’den müşteri aldıktan sonra Beşiktaşistikametine hareket etti. Büyükdere Caddesi üzerinde kontrolden çıkan taksi, yol kenarındaki ‘Yavaşla! Kaza riski’ yazan tabelaya çarparak uçuruma yuvarlandı. Yaklaşık 10 metre yüksekten aşağı düşen taksideki müşteri kadın yaralandı. Taksi şoförü Oğuz T. ise kazayı yara almadan atlattı. 

Kaza sonrası olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralanan müşteri araçtan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ekipleri ise yangın ihtimaline karşı aracı kontrol etti. 

Taksi şoförü, ilerlerken önüne bir hayvan çıktığını bu nedenle aracın kontrolünü kaybettiğini söyledi. Hayvanın ne olduğunu göremediğini anlatan Oğuz T., “Bir anda ne olduğunu anlayamadım. Önümde bir insan da vardı. Az kalsın ona da çarpacaktım.” dedi.

Editör: TE Bilisim