Nasıl iyi yönetiliyor muyuz? Nasıl iyi yönetiliyor muyuz?
Mersin’de kömür sobasından sızan korbonmonoksit gazından zehirlenen anne ve 9 yaşındaki oğlu hayatını kaybetti. Ölen kadının bakıcılığını yaptığı 4 yaşındaki bir çocuğun hastanedeki yaşam mücadelesi sürüyor.

Olay, merkez Toroslar ilçesi Güneykent Mahallesi 94003 Sokak'taki Kandemir Apartmanı'nda meydana geldi. TIR şoförlüğü yapan Halil İbrahim Kahramanlı, 4 yaşındaki oğlu Yusuf’u bıraktığı bakıcı kadın Cemile Kıratlı’yı telefonla aramasına rağmen haber alamadı. Bunun üzerine durumdan şüphelenen Kahramanlı, bakıcı kadının yaşadığı söz konusu eve geldi. Kadının telefonuna çağrı atan Kahramanlı zil sesinin içeriden gelmesi üzerine zemin kattaki evin camının kırarak içeriye girdi.

Kahramanlı, çocuğunun bakıcısı Cemile Kıratlı (29) ile kadının 9 yaşındaki oğlu Abdurrahman Mert Kıratlı'nın cesedi ile karşılaştı. Oğlu Yusuf Kıratlı’yı da baygın vaziyette bulan baba, durumu polise bildirdi ve olay yerine çağrılan ambulansla çocuğunu hastaneye yetiştirdi.

Cumhuriyet Savcısı’da kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri tahmin edilen anne-oğlun evinde inceleme yaptı.

Cesetler incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Mersin Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne kaldırılan 4 yaşındaki Yusuf Kahramanlı'nın ise yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındığı bildirildi.

Olay yerine gelen Kıratlı’nın yakınları ise göz yaşlarını tutamadı. Cemile Kıratlı’nın eşinden ayrı yaşadığı ve 1 yıl önce geldiği İstanbul’dan Mersin’e yerleştiği öğrenildi.
Editör: TE Bilisim