MHP'nin “Milli Değerleri Koru ve Yaşat” sloganıyla Mart ayından bu yana düzenlediği mitinglerin üçüncüsü Cumartesi günü gerçekleştirilecek. 23 Mart'ta Bursa'daki “Kuruluş” ve 20 Nisan'da İzmir'deki “Bayrak” mitinginin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yeni durağı Adana. Adana'da düzenlenecek “Vatan” mitingi öncesi hem MHP hem de Adanalılar büyük bir heyecan içerisinde.
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Adana’nın ilçelerinde yaptığı gezilerde vatandaşları, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Adana’da yapacağı ‘Vatan’ mitingine davet etti.

MHP’li Seyfettin Yılmaz, merkez ve taşra ilçelerine bağlı köy ve mahalleleri gezerek, buradaki vatandaşları MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 25 Mayıs’ta Adana’da gerçekleştireceği ‘Vatan’ mitingine davet etti. Ziyaretler hakkında konuşan Seyfettin Yılmaz,” Adana hemşerisi Devlet Bahçeli’yi büyük bir özlemle beklemektedir. Liderimizle beraber Çukurova’da sel olup akacağız ve tüm dünyaya Türk milletinin asil duruşu göstereceğiz” dedi.

MHP'li Seyfettin Yılmaz, çözüm süreci konusunda yaptığı değerlendirmede ise sürecin, ‘çözülme ve teslimiyet’ süreci olduğunu söyledi. Seyfettin Yılmaz, “PKK terör örgütünün ihanetine ve iktidarın teslimiyete karşı en kararlı, dik ve onurlu duruşu gösteren Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, 25 Mayıs tarihinde Adana’da hemşerileriyle buluşacak ve Türk milletinin duygularını tüm dünyaya haykıracaktır. Torosların zirvelerinde ve eteklerinde yaşayan, Çukurova’nın kızgın topraklarında geçim arayan sizlere millet kavramını unutturmak ve milli değerlerimizi yok etmek isteyenlere karşı birbirimize sıkı sıkı sarılıp tek yürek olarak karşı durmalıyız” diye konuştu.

Seyfettin Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

Bazı CHP belediyeleri oyuna mı geliyorlar veya oyuna mı ortak oluyorlar acaba? Bazı CHP belediyeleri oyuna mı geliyorlar veya oyuna mı ortak oluyorlar acaba?

“Türk milletinin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin son kalesi olarak MHP kalmıştır. Bugün Türk bayrağının ötelendiği, Türk milleti mefhumunun kaldırılmak istendiği, vatan için can verenlerin değil de vatana kast edenlerin el üstünde tutulduğu bir dönemi yaşıyoruz. Ülkemizin bu manzarası yüreğimizi sızlatıyor, vicdanlarımızı kanatıyor. Atatürk’ün gençliğe hitabesinin suç sayıldığı ancak PKK paçavralarının ve PKK terör örgütüne desteğin suç olmaktan çıkarıldığı, hukuksuzluğun almış başını gitmiş bir dönemi yaşıyoruz. Bu acı duruma son vermek, devletimizin ve milletimizin birlik ve bütünlüğünü koruma adına yaptığımız mücadeleye destek veren tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum.”

Editör: TE Bilisim