MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün Erzurumlularla buluşacak. “Milli Değerleri Koru ve Yaşat” sloganı ile başlatılan 9 tematik mitingin 4′üncüsünü Erzurum’da gerçekleştirecek olan Devlet Bahçeli ‘nin gelişi öncesi kentte hazırlıklar süratle devam ediyor.

BENGÜTÜRK TV ARACILIĞIYLA ERZURUM "BİRLİK" MİTİNGİNİ CANLI İZLE

‘Birlik’ mitingi hakkında bir basın toplantısı düzenleyen MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, “Bursa ‘Kuruluş’ mitingiyle ayağa kalkan vatanseverler, Erzurum ‘Birlik’ mitingiyle şahlanacak ve Ankara’daki Türkiye mitingiyle birlikteliğini yücelterek koruyacaktır” dedi.

FOTOĞRAFLARLA ERZURUM

Erzurum İstasyon Meydanı’nda 22 Haziran’da düzenlenecek mitinge katılımın yüksek olacağını belirten Kaya, “İktidar, ülkemizin birliğine zarar veren, adına çözüm dedikleri çözülme ve bölünmeden başka hiçbir amacı olmayan ihanet adımlarını artık atmaya başlamıştır” dedi.

DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi! DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi!

MHP tarafından düzenlenen mitinglerin her birinin ayrı bir önem ve bütünlük içerdiğini ifade eden Kaya, şunları kaydetti: “İhanete karşı milli varlığın sözcüsü ve nefesi olduğumuzu göstermek adına mitingler düzenliyoruz. Bursa ‘Kuruluş’ mitingiyle ayağa kalkan vatanseverler, Erzurum ‘Birlik’ mitingiyle şahlanacak ve son miting olan Ankara’daki ‘ Türkiye ‘ mitingiyle birlikteliğini yücelterek koruyacaktır. Erzurum, kendisine, tavrına, edasına, adına ve namına yakışır bir şekilde mitingini yapacak, vatan hainlerine karşı el ele olduğunu gösterecektir.”


Editör: TE Bilisim