Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar.. Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar..
 Ülkenin dehşet verici olaylarla ve şehit haberleriyle yangın yerine döndüğünü ifade eden Karataş, “Hükümet, geçmişten beri yaptığı hataların bedelini milletimize ödetmektedir. MHP’yi ve onun liderini eğer dinlemiş olsalardı, ülkemiz ne böyle acıları yaşardı ne de bölücü örgüt bu denli vahşice hareket edebilirdi fakat ne acıdır ki bu yapılmadı.” dedi.
'PKK, SÂBIK AKP HÜKÜMETİNİN ÜRÜNÜDÜR'

PKK terör örgütünün, "sâbık AKP hükümetinin ürünü" olduğunu ileri süren MHP İl Başkanı Karataş, “Türk milliyetçileri olarak her türlü bölücülüğün, vahşetin ve kanunsuzluğun karşısında sadece ve sadece Türk milletinin, vatanının ve devletinin bölünmez bütünlüğü, bekası ve refahı için mücadele eden bir hareketin mensuplarıyız. Olan olaylar canımızı yakmakta ve bizleri büyük acılara sevk etmektedir. Yönünü sapıtmış, kandan beslenen ve hükümetin zaaflarından faydalanarak vahşetini sergileyen bölücü örgüt, her gün can yakmaktadır. Son olarak dün gece Çamdibi Polis Karakolu'nun ve parti temsilciliğimizin sokağına koyulan iki adet patlayıcı, bebek katillerinin hedeflerini ve yöntemlerini bir kez daha ortaya koymuştur. Planları ne olursa olsun, milliyetçi-ülkücü hareketin mensupları tezgâhlanan oyunlara gelmeyecektir fakat bizim dışımızdaki gafilleri de uyarıyorum. Kurduğunuz Barış Bloğu’nun hedefi ortadadır. Sizler de bu oyuna geliyorsunuz. PKK temsilcisi partinin taktığı maskeye ve teröristlerin giydiği fistana kapılıp barış naraları atıyorsunuz. Şimdi dün yapılan saldırıda can kaybı olsaydı, Barış Bloğu bu suçun neresinde olacaktı? Derhal bu yanlıştan dönülmeli, PKK lanetlenmeli ve gerektiği gibi bir duruş sergilenmelidir.” dedi.

'VALİLİK VE EMNİYET GÖREVE'

Mülki amirlere ve emniyet güçlerine de seslenen Necat Karataş, “Sâbık iktidar partisinin tüm teşkilatlarının önünde polis nöbet tutarken MHP teşkilatlarının önünde de aynı önlemler niye alınmıyor? Bu gafletin sebebi nedir? Biz MHP İzmir Teşkilatı olarak, devletimizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için her türlü fedakârlığı ve hassasiyeti gösterirken görev ifa edenlerin de aynı hassasiyeti göstermelerini bekliyoruz. Dün yaşanan olayla ilgili olarak da tüm hemşehrilerimize, emniyet teşkilatımıza ve mensuplarına geçmiş olsun diyor, herkesi vicdanlı davranmaya davet ediyorum.” diye konuştu.
Editör: TE Bilisim