‘Millî Mücadele’nin Dinci Muhalifleri’ ‘Millî Mücadele’nin Dinci Muhalifleri’
 MHP, 1 Kasım 2015'te yapılacak genel seçim için mitinglerine, 11 Ekim Pazar günü saat 14.00’te, İzmir Gündoğdu Meydanı’ndan başlayacak.

İzmir’de ilk seçim mitingi yapacak partinin MHP olduğunu belirten Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, “İzmir, ilk kurşunun atıldığı ve milli mücadelenin başladığı kent olarak tarihe geçmiştir. Mitinglerimizi başlatmamızın da manevi değeri var.” dedi.

İzmirlilerin karşısına çıkmak için seçim bildirgelerinin açıklanmasını beklediklerini ve çok güzel hazırlıklar yaptıklarını kaydeden Tanrıkulu, pazar günü MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla muhteşem bir miting yapacaklarını belirterek, “Bütün İzmirlileri, çevremizde yaşayan ve ülkesini milletini seven, gönlü bu ülke aşkıyla dolmuş insanları mitingimize davet ediyoruz.” diye konuştu. Genel seçimdeki hedeflerini, "En fazla sayı ile İzmir’i Ankara’da temsil etmek." şeklinde özetleyen Tanrıkulu, şunları söyledi: “MHP’nin tek başına iktidarına İzmir’den de bir katkı sağlayacak kadrolarla Ankara’ya gitmek istiyoruz. Milletvekilleri listesinde olan arkadaşlarımızın hepsi değerli insanlar. Bir stratejik değişikle bu sefer kadın adaylarımızı üst sıraya çektik. El ele, omuz omuza Ankara’ya gideceğiz inşallah.”
Editör: TE Bilisim