MHP 30 Mart 2014'te yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri ile ilgili olarak aday değerlendirme komisyonu kurdu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'ın EtikHaber'e yaptığı açıklama şu şekilde;

Partimiz tüzüğünün 84. Maddesi gereğince, aday Adaylığı sürecini düzenlemek, Aday Adaylarını belirlenen kıstaslar üzerinden değerlendirecek bir ön değerlendirme komisyonu Sayın Genel Başkanımızca teşekkül ettirilmiştir.

Genel sekreterimiz Sayın İsmet Büyükataman, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Şefkat Çetin, Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Oktay Öztürk, Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Prof.Dr. Mevlüt Karakaya ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak şahsımdan oluşan komisyon çalışmalara başlamıştır.

Ön değerlendirme komisyonu, Milliyetçi Hareket Partisinden belediye başkanı, belediye meclisi ve il genel meclisi üyeliği aday adaylığı için başvuranların, talip olunan hizmet için yeterliliğini; siyasi partiler ve seçim kanunları ile Milliyetçi Hareket Partisi Tüzüğü ve sair ilgili mevzuat çerçevesinde, MHP'nin ilke, politika ve hedefleri ile uyumu, temsil kabiliyeti, yerel sorunlara ve çözümlerine ilişkin projeleri, eğitim durumu, mesleki deneyimi ve benzeri objektif kriterlere göre değerlendirecektir.

Whatsapp üzerinden vatan savunması! Whatsapp üzerinden vatan savunması!

EtikHaber

Editör: TE Bilisim