Özgür Özel’in ziyareti ve düşündürdükleri! Özgür Özel’in ziyareti ve düşündürdükleri!
 MHP ve Ülkücü hareket yerli milli Türk İslam Ülküsünü savunan bu toprakların projesidir.Çağı Türk milletinin gözü ile okuyan Türk gibi düşünen siyaset yapan amel eden Ülkücü sehitlerin ve Sultan Alpaslandan Fatihten Yavuzdan Bozkurt Atatürkten ve Başbuğ Alpaslan Türkeşten bize kalan torunlarımıza bırakacağımiz kutlu mübarek miras sancak ve bayraktir. Binlerce yıllık millet ve devlet geleneklerinini savunan Türk milletinden başka hiç kinseye diyet borcu olmayan Milliyetçi Ülkücü ideolojik siyasal harekettir.MHP gözümüzün nuru gibi korunması gereken teslim alınamayan son kale son kale burçları ve mutlu umutlu huzurlu geleceğimizdir.

MHP hiç kimsenin babasının çiftliği nede koltuk kavgası adresidir.İlkenin Ülkünün Ülkenin ehliyet liyakat ve kabiliyetin milliyetçiliğin kardeşi demokrasi ile harmanlandığı Ülkücü ortak aklın olmazsa olmaz adresidir. Babadan oğula geçen miras değil idealleri savunanların anne ve baba ata ocağıdır.Hiç kimse imtiyaz sahibi değil her mensubu adap edep ve Ülkücü ahlak ölçüsünde şahsiyetçilik prensibine uygun Türk milletini koruma yaşatma varlık ve beka davasını savunma adresidir.Her davranış ölçüsü Türk İslam Ülküsünün çerçevesini çizdiği yazılı ve yaşanan kaynaklardır.Herkes sözüne hareketine dikkat edecek kardeşlik Ülküdaşlık şeref ve onurumuz gibi korunacaktır.Kendi Ülküdaşına küfür hakaret eden Ülkücülük bir tarafa adam olamaz.MHP bu süreçte hem ahlak hem demokrasi hemde iktidar sınavındadır.

Hakkarideki Ülkücü Edirnedeki ABD Çin ve dünyanın neresi olursa olsun MHP her mensubunun serefi onuru her şeyidir.MHP kendi başarı veya mağlubiyetlerini tartışabilecek siyasi rüşte demokratik olgunluk ve özgüvene sahip olması gereken en önemli siyasi partidir.Hatalari kusurları halının altına süpürmek yada pireyi deve yapan muhalefet veya lağıma benzetilmeye çalışılan ilişkiler MHP ve Ülkücülerin yöntemi olamaz.Hareket ve düşünce metodumuz Kuranda ve efendimizin sünnetinde saklıdır.Edep yahu! edep yahu! edep yahu!
Editör: TE Bilisim