Bazı CHP belediyeleri oyuna mı geliyorlar veya oyuna mı ortak oluyorlar acaba? Bazı CHP belediyeleri oyuna mı geliyorlar veya oyuna mı ortak oluyorlar acaba?
Bursa'da, Saadet Partisi (SP) Osmangazi İlçe Başkanlığı, Patriot füzelerinin indirileceği İskenderun Limanı’nda düzenleyecekleri büyük mitingin iptal edilmesini protesto etti. Partililerin elindeki maket füze dikkat çekti.

    AK Parti Bursa İl Başkanlığı önünde toplanan partili grup, AK Parti İl Başkanlığı'nın tabelasına siyah kurdele bağladı. Sloganlar eşliğinde Şehreküstü Meydanı’ndan Kent Meydanı’na yürüyen partililer, Türkiye’yi korumak amacıyla Almanya tarafından sağlanan Patriot füzelerine tepki gösterdi.

    Saadet Partisi Osmangazi İlçe Başkanı Gökhan Gerçek, “Ülkemize yerleştirilmek istenen Patriot füzeleri kirli ve tehlikeli bir oyunun parçasıdır. Patriotlar Türkiye’yi korumak için değil İslam ülkelerini birbirleriyle savaştırılmak için getiriliyor. NATO barışın değil, küresel emperyalizmin silahlı terör örgütüdür. Girdiği her yere kan ve zulümden başka hiçbir şey götürmemiştir.” dedi.
Editör: TE Bilisim