Aydınlar Ocağından Gerekli Yerlere Açık Dilekçe! Aydınlar Ocağından Gerekli Yerlere Açık Dilekçe!

Sevgili dostlar, Sevgili takipçilerimiz, Babacığımın değerli gönüldaşları, 
 
Bu bayram babamın yokluğundaki ilk bayram..
Onun yokluğunu derinden hissederek yaşıyoruz. Ömrümüzün geri kalanında tüm mutlulukları büyük bir eksikle yaşayacağımızı bilerek, dünya gözüyle göremeyeceğimiz, şen sesini duyamayacağımız, güven ve sevgi dolu gözlerine bakamayacağımız, elini omuzumuzda hissedemeyeceğimiz ve ona bundan böyle sarılamayacağımızı bilerek geçirdik. Ömrümüzün geri kalanında katlanarak aynı hislerle geçecek. Hernereye bakıyorsak, her daim onunla ve hatıralarıyla geçiyor günler. Onun bize tüm öğrettikleri ve emanetleri ile. Bazen gittiğini kabullenemeden, sanki hep yanımızda olduğunu düşünerek. Böylesi daha kolay bu acıyla başedebilmek için.Bazende tokat gibi çarpıyor yokluğu. Eve bekliyorsun gelmiyor, arıyorsun cevap vermiyor, sesi duyulmuyor. Babamın yokluğunda işte böyle geçiyor günlerimiz.Oysa ki Rabbimiz, herşeyin kendisinden olduğunu bilmemizi, sabır ve tevekkül ile hareket etmemizi istiyor.Tevekkül ediyoruzda derin özlemimizden tüm bunlar...
Nasılki bize hoş gelen anılar bir göz açıp kapanırcasına uçup gidiyorsa, acı çektiğimiz süreç bir türlü bitmek bilmiyor.
 Şimdi sağ olsaydı, şöyle uzanıp başımı dizine koymak için sevgi dolu sesini duyabilmek için, nelerimi vermezdim....
Bu süreçte babamızın vefatından dolayı bizleri yalnız bırakmayan,arayan, teselli etmeye çalışan, duygularımızı paylaşarak birbirimize teselli olan herkese yürekten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Şayet bu süreçte cevap veremediğimiz, dönemediğimiz olduysa affınıza sığınıyoruz.
   Bayramlaşmak, insana değer verme, saygı, sevgi, şefkat, yardımlaşma, halden anlama gibi değerleri yaşamamıza fırsat verir.Evlerimizde mahsur kaldığımız bu dönemde Ramazan Bayramınızı kutluyor, birliğimize ve sağlıklı günlere vesile olmasını diliyoruz. Yüce mevlamızdan diliyoruz ki, gönlümüzce bayramlaşmaya hasret kaldığımız son bayram olsun.

Bayramınız mübarek olsun, sağlıcakla kalın.

Elif Canlı

Editör: TE Bilisim