Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti
Bursa'da, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıkan otomobilin bariyerlere çarpmasıyla meydana gelen kazada, 2 kişi hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 2 kişi ise hastaneye kaldırıldı.

        Bursa-İzmir otobanı Yolçatı köyü Yolçatı Mahallesi Yeni Hal Kavşağı mevkiinde saat 04.15 sıralarında meydana gelen kazada, Emrah Karalı (25) yönetimindeki 16 ZM 936 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Kazada, aracın motor kısmından giren bariyerler arka kısmından çıktı. Bariyerlere saplanan otomobilde yolcu olarak bulunan Polat Tarı (24) ve Onur Can olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan Emrah Karalı ve Ufuk Akar (21) olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı tarafından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
Editör: TE Bilisim