DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi! DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi!
Saadet Partisi (SP) Bursa Osmangazi İlçe Teşkilatı, NATO tarafından kurulacak Patriot füze savunma sistemine tepki gösterdi.

    AK Parti İl Binası önünde toplanan partililer, pankart açarak tepkilerini dile getirdi. Saadet Partisi Osmangazi İlçe Başkanı Gökhan Gerçek, Patriot füze sisteminin, kirli ve tehlikeli bir oyunun parçası olduğunu söyledi.

    Patriotların Türkiye’yi korumak için kurulmadığını savunan Gerçek, bu toprakların sahipsiz olmadığını dile getirdi. Saadet Partisi olarak, Genel Başkan Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın öncülüğünde harekete geçtiklerini belirten Gerçek, “Biz geliyoruz – Patriotlar gelmesin’ diyerek büyük bir yürüyüş başlatıyoruz. Hedefimiz, bu kirli ve sinsi oyunu bozmaktır. Tarihimize ve ecdadımıza yakışır bir direniş başlatmaktır. Zulme, işgale, savaşa, sömürüye, kalkana ve füzeye karşı onurlu bir duruş oraya koymaktır.” diye konuştu.

    Gerçek, yürüyüşün 20 Ocak tarihinde Patriot füzelerinin indirileceği İskenderun Limanı’nda büyük buluşma ile son bulacağını kaydetti.
Editör: TE Bilisim