Ey Gümüşhane siyasetçileri! Ey Gümüşhane bürokratları! Ey Kürtün halkı! Ey Gümüşhane siyasetçileri! Ey Gümüşhane bürokratları! Ey Kürtün halkı!
 Kayseri Ülkü Ocakları Ortaöğretim Birim Başkanı İsmail İnce’nin bir basın açıklaması yaparak başlattığı proje, Ülkücü Şehitlerin kabirlerine ve ailelerine ziyaretler, huzurevi, çocuk esirgeme kurumu, şehit aileleri ve gazileri derneği, okul ve hastane gibi kurumların liseli Ülkücülerce ziyaret edilmesi ile devam edecek.

Bin kişiye yakın lise öğrencisinin katıldığı programda İsmail İnce tarafından yapılan konuşma şu şekilde; “Kırk yılı aşkın süredir milli ve manevi hassasiyetlerine sahip çıkan bir nesil yetiştirmeyi kendisine görev addeden Ülkü Ocakları dünlerimize vefa, yarınlarımıza umut olacak yeni bir proje ile milletimizin huzuruna çıkıyor.

Şehitlerimize, gazilerimize, kimsesizlerimize, yaşlılarımıza, çocuklarımıza, annelerimize, öğretmenlerimize, milletimizin yarınlarına sahip çıkmak adına ‘Bir Gün Değil Her Gün Sahip Çık’ diyoruz…

Genç Bozkurtlar; projemizin değerli mimarları liseli Ülkücüler… Kayseri Ülkü Ocakları şehitlerini, bu toprağa can vermiş ağabeylerini hiçbir zaman unutmamış ve unutmayacaktır. Şehitlerimizi gazilerimizi sadece belirli günlerde değil her gün rahmet ve minnetle anıyor onların emanet ettiği bu Bayrağa sahip çıkmak için elimizden gelenin fazlasıyla mücadelemizi sürdürüyoruz.

Bozkurtlar; Ülkücü olmanın vatan sevdalısı olmanın suç olduğu “Ben Ülkücüyüm’’ diyen kardeşlerimizin Okullarında “Ocağa gidersen seni okuldan atarım’’ denildiği bu dönemlerde ocağına, vatanına, şehadet şerbeti içmiş ağabeylerine sahip çıkan onurlu evlatlar; yarınlar elbet bizimdir, bizim olacaktır…

‘Bir Gün Değil Her Gün Sahip Çık’ diyerek konuşmamı tamamlarken şehitlerimize tekrar Allah’tan rahmet, acılı Ailelerimize sonsuz sabır diliyoruz.”

Editör: TE Bilisim