İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!! İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!!
 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili E. Semih Yalçın, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik’in MHP hakkındaki sözlerine tepki gösterdi. Yalçın, “Ömer Çelik’in densizlik edip ülkücüleri ağzına alması da AKP urunun camiamıza yayılma çabasından başka bir şey değildir. MHP lideri Sayın Bahçeli’nin ve partimizin terörle mücadeleye destek vermediği yolundaki beyanıysa kuyruklu yalandır.” dedi.

Ömer Çelik’in Twitter üzerinden yaptığı açıklamalara sert çıkan Semih Yalçın, “MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye çatmış; hiç hakkı ve haddi olmadığı hâlde Ülkücülerin geleceğini kendi liderleri üzerinden sorgulamaya kalkışmıştır." ifadelerini kullandı. 

Bahçeli’nin gerçekleri tam ve doğru olarak tespit ettiği için AK Parti sözcülerinin telaşa, paniğe kapıldıklarını savunan MHP Genel Başkan Yardımcısı E. Semih Yalçın, şöyle devam etti: "Ömer Çelik’in Genel Başkanımıza çatmasının arkasında yok oluşa ve tükenişe gidişin kaygı ve korkusu yatmaktadır. Partilerinin karanlık geleceğini bugünden hisseden AKP kurmayları, 13 yıllık siyasetlerinden çark ederek savundukları bütün fikirlerin tersini söylemeye başlamışlardır. Bu cümleden olmak üzere AKP kurmayları, seçim sandığını dikkate alarak MHP’ye özenen bir milliyetçilik söylemi kullanmaya, dün delicesine hatta körü körüne peşinden gittikleri 'çözüm süreci' cinnetini hiç hayata geçirmemişler gibi konuşmaya başlamışlardır. Düne kadar PKK’nın havariliğini PKK’dan çok yapan AKP’nin, bugün bölücü terör örgütünün azgın saldırıları karşısında terörle mücadele aslanı kesilmesi de bu nevidendir. AKP, Türk milletinin yoluna konulmuş bir tezatlar, şaşkınlıklar, yolsuzluklar ve hukuksuzluklar kütlesidir. Toplumun bünyesinden behemehâl temizlenmesi gereken bu şekilsiz, habis ve hantal kütle, 13 yılda toplumun bütün hayat damarlarını tıkamıştır."

“Ömer Çelik densizlik edip Ülkücüleri ağzına alması da AKP urunun camiamıza yayılma çabasından başka bir şey değildir.” diyen Yalçın, Çelik ve öteki AK Parti sözcülerinin boşuna çırpındığını söyledi. 

MHP’nin bu son habis uru da temizleyeceğini dile getiren Semih Yalçın, şunları kaydetti:“Ömer Çelik’in, MHP tabanından birtakım oyların AKP’ye gideceğini umarak siyasi mesaj içeren ifadelere başvurması, Ülkücü camiaya mikrop bulaştırma çabasından başka bir şey değildir. Ancak hemen belirtelim ki AKP kurmaylarının son günlerdeki ikiyüzlü tutumlarından camiamızın etkileneceğini sanmak, serap görmektir. 
Çelik’in, MHP lideri Sayın Bahçeli’nin ve partimizin terörle mücadeleye destek vermediği yolundaki beyanıysa kuyruklu yalandır. Cümle âlem bilmektedir ki MHP, terörle mücadelede daima hükûmetlerin yanında olmuştur. Hatta bu yüzden zaman zaman iktidar payandası olmakla suçlanmıştır. Ancak AKP kabineleri bugüne kadar çoğunlukla terörle mücadele değil, müzakere etmeyi yeğlemiştir. Bölücülük mikrobunun sosyal dokuya sirayet etmesine zemin hazırlamıştır. Bu teslimiyete; gaflet, dalalet ve hıyanete partimiz asla onay vermemiştir.”

Terörle mücadelenin nasıl olacağı konunun yıllardır MHP tarafından yüzlerce defa dillendirildiğine işaret eden Yalçın, “Ancak bunlar AKP tarafından kulak arkası edilmekle kalınmamış; partimiz, kandan ve gözyaşından nemalanmakla suçlanmıştır. MHP’nin terörle mücadele konusundaki öneri ve görüşlerini dikkate almayıp yazın cırcırböceği gibi ötenlere kış girerken karınca misali diyeceğimiz şudur: Şeytan azapta gerektir.” dedi.

Editör: TE Bilisim