Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti
 Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde terör örgütü PKK mensupları ile girdiği çatışmada yaralanan 2'i askerden 1'i şehit oldu. Şehidin 24 yaşındaki teğmen Altuğ Tek olduğu öğrenildi.

Tekel, Mescit ve Konak Mahallelerinde ilan edilen sokağa çıkma yasağının 9'uncu gününe girdiği Silvan ilçesinde dün yaşanan sessizlik bugün sabah saatlerinde yerini çatışmaya bıraktı. Saat 05.00'da başlayan ve yaklaşık 2 saat süren çatışmada, terör örgütü mensupları ile sıcak temas yaşanırken, 2 asker yaralandı. Yaralı askerlerden durumu ağır olan teğmen Altuğ Tek (24), helikopterle getirildiği 7'nci Kolordu Komutanlığı'ndan ambulansla Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Diğer yaralı asker ise İlçe Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalesinin ardından aynı hastaneye sevk edildi. Yaralılardan teğmen Altuğ Tek, burada yapılan yoğun müdahaleye rağmen hayatını kaybederek, şehit oldu.
Editör: TE Bilisim