‘Millî Mücadele’nin Dinci Muhalifleri’ ‘Millî Mücadele’nin Dinci Muhalifleri’
 Sürücü kursları yeni yıla yeni yasal düzenleme ile girdi. Sürücü kurslarında hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır. Bu yasal düzenleme ile ilgili sektörün içinden bir açıklamayı dikkatlerinize sunuyoruz.

Değerli arkadaşlarım,bilindiği üzere 1 ocak itibaren sürücü kuslarimizda yasa gereği taban fiyat uygulamasına geçilmiştir. Gerekli duyurular ve taban fiyatlar tüm milli Eğitim mudurluklerine iletilmiştir. Yillardir hepimizin arzuladigi bu uygulamanın halkta kabul görmesi için hepimizin buna sahip çıkması ve iyi şekilde ifade edilmesi gerekmektedir.

Kurs ücretlerinde meydana gelen bu atışların tamamen verilecek eğitim sürelerinin, sgk ,vergi, sigorta ,araç, personel vb.  giderlerin artmasından kaynaklandığını iyi anlatmamiz gerekiyor. Bu bağlamda derslerimiz in sürelerinin de ve müfredatın da eksiksiz verilmesi elzemdir. Belirtilen fiyatların altında kayıt yapılması ve eksik eğitim verilmesi halinde, yaptırımlar uygulanacak ve kurslarda kapatmalar gerçekleşecektir.

Bu işlerin takibi federasyon tarafından anlasilan  profosyonel firma aracılığıyla   gölge müşteri uygulaması ile takip edilecek ve  hazırlanan raporlar ilgili mercilere iletilecektir. Herhangibir olumsuzluk yaşanmaması hususunda gereğini rica ederim.  İyi çalışmalar, iyi pazarlar.


Aydın ŞAHİN 
Üsküdar   Dernek Başkanı
Editör: TE Bilisim