DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi! DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi!
 Bayır Bucak Türkmenlerinin zulüm haberi ile şehadet yoluna çıkan bir yiğidi Hicaz yolunun bekçilerine yardıma gittiģinde şehadet şerbetini içti.Bugün Ümraniye bir isimsiz kahramanını gıyabi cenaze namazı ile sessizce hakka ugurladı. Bugün bu kahraman yiğit kardeşimizin gıyabında kılınan cenaze namazında bulunmak bizede kısmet oldu.


O atmosferi yaşamak gerekirdi kalabalık bir cemaatle olağan üstü bir tablo ile duygu seli son derece yüksek adeta bedrin aslanları Çanakkale ruhu Ümraniye Medine camiine taşınmıştı.İmamın Çanakkale ile ilgili anektotu dinleyenleri göz yaşlarına boğdu.

Şehitler yetiştiren iklimi ve o iklimin kahramanı anneler dile geldi ve Türk milletinin bi topraklarda ebedi var olma kararlılığı bir kez daha akitleşildi.Özlenen ifadeler artık cesaretle dile geldi katılanlar samimi içten dualarla Türk yurtlarında özellikle baş gösteren zulüm Türk İslam coğrafyasında arşa yükselen feryatlara kalbi haykırış yüzlere yansıdı.

Bu toprakları vatan yapan kefensiz yatanların fedakarlığıdır.Bu kıyam silkiniş diriliş devam edecek bugün buna şahitlik ettik hissettik ve dua ettik.Nur içinde yat Burak Kosif kardeşim senin emanetin emin ellerde mutlaka mahşere kadar dolaşacak ve mahşere bu topraklar Türk milletinin yediden yetmişe vatanı mazlumların Ensar ve Muhacirin ruhu ile sığındığı ata yurdu ana yurdu olacaktır.Hep mazlumlar geldi zalimler perişan oldu.Bu yazgı bu toprakların son sözüdür.Bunun kahramanı şehit Burak kosifler önünde hürmetle saygı ile eğiliyoruz.

Sabri ŞENEL

Haberalp Ailesi olarakta şehidimize Allah'tan (c.c) rahmet ve yakınlarına başsalığı ve sabır dileriz.
Editör: TE Bilisim