Whatsapp üzerinden vatan savunması! Whatsapp üzerinden vatan savunması!
İstiklal Caddesinde her iki taraftan yapılan yürüyüş de MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, İl Ocak Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, ilçe başkanları ve büyük bir halk kitlesi katıldı. Rus Büyükelçiliğine önünde Türkmen şehitlerimiz için kuran okundu. İstiklal marşı söylenerek İl Ocak Başkanı'nın rusya ve emperyalist ülkelerin türkmen dağından DEFOL diyerek bir basın açıklaması yaptı.

Bu gece Suriye Türkmen dağından insanlık dışı katliam karşısında yükselen feryat olarak yüreklere su serpen kararlılık gösterisi yapıldı. Dayatmalara oldu bittilere Kürdistana enerji koridoru açmak için Irak'ta başlayan Suriye'de emperyalist yalan ve alçaklıklarla devam eden BOP denilen büyük İsrail oyununa karşı, Ülkücüler maskeleri indiren ses soluk nefes oldu.

G20 zirvesinden Türkmenlere katliam mı düştü ? Oluk oluk akan mazlum kanıdır katliam sonucu oluşan göç ve gözyaşıdır. Siyah petrol başta yer altı kaynakları ve İsrailin güvenliği için yapmadık fırıldaklık bırakmayan emperyalist küresel ittifak Türkmen kanı dòkmek için anlaştılar.

Peşmergelere Barzani Kürdistan ihalesini verip kendi taşeronları yapanlar Türk kanı akıtmaktan kan emici vampir ve timsahlar gibi büyük zevk alıyorlar. Akdeniz çanagında ki kanlı hesaplaşmanın sonucu akıtılan mazlum Türkmen kanı olmuştur.

Türkiye maalesef bu paylaşım savaşında burnunun dibinde korkak aciz beceriksiz AKP iktidarı yüzünden kevgire dönen sınırlar ile kendini kaos kargaşa ve kanlı boğuşmanın içinde bulmuştur. Ülke yönetimi nerede ise figuran durumuna düşmüş beş paralık katil terör şebekelerinin oyuncağı olmuştur.

İçte koltuk kaybetme ve hesap verme korkusu ile bir çok mevziyi kaybetmiştir. Bir komutan bile Suriye sınırında bebek katilini Suriyeden çıkmak için taciz ederken Türkmen katili Barzaniden medet uman ülke durumuna düştük. Kara talihin elinde oyuncak olduk. Seçim kazanma uğruna sihirbazlık tezi yazanlar sıfır sorunlu komşuluktan komşu ülkelerde soydaşlarımızı sıfır sayıda Türkmen kalma noktasına getirmişlerdir.

Türkmenler sıra ile eski ata yadigarı topraklardan soykırıma uğrayarak Balkan faciasından daha kötü bir duruma düşürülmüştür. Ülkúcüler seçimler üzerinden daha 15 gün geçmeden milli meseleler konusunda bir kenetlenme sınavı vererek dosta güven Katillere göz dağı verdiler.

AKP iktidarından Türkmenler konusunda açıklama ve adım atılması bekleniyor.





Editör: TE Bilisim