DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi! DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi!
 Tartışmaları sağlıklı zeminlerde ilke, ülke ve Ülkü öncelikli yapmayı başarmalıyız. Sözün yanında söyleyene bakarak bulanan suda balık avlayan yada işi suyu bulandırmak olanların varlığından haberdar olmalıyız.

Seçim mağlubiyetini yaşatan sürecin diğer aktörlerinin boş durmadığını çakalların dumanlı havada görev başında olduğunu bilerek çok bilinmeyenli denklemi çözmeliyiz. Îlişkilerimizin kardeşlik hısım zemininden, hasım zeminine kaymadan kardeşlik, Ülküdaşlık hukukunu koruyan önceliklere sahip olması ve daha fazla yara almadan yeni bir zafer miladı ortaya koyabilmeliyiz.

Elinde kalemi, dilinde kelamı, klavyesi dahası ağzı olan konuşuyor. Ortada bu kadar konuşan karışan olduğuna göre çözülmesi gereken acil bir problem vardır. Bu problemi yok saymak halının altına talim etmek yeni seçim mağlubiyetlerine davetiye çıkarmak ve yeni yenilgilere zemin hazırlamaktır. Evrende misafiriz, hayat rollerimiz ruh ve beden varlığımız bu alemde fani, bunların tarif ve tayin ettigi her yapı sıfatta geçici ve bize ömrümüzce emanettir. Emaneti elinde bulundurma süreci önce yaratıcıya sonra hak, hukuk, sosyal ve siyasal sorumluluğumuz olan diğer aktörlere karşı ilgisiz kalamayız.

Siyaset bilimi, halk gerçekleri, inanç, ideal, hareket, millet ve devlet geleneklerimiz neyi öncelik olarak ortaya koyuyorsa bunun gereğini yapmaya mecburuz. Yarın çok geç olmadan bedel ağırlaşmadan telafisi mümķün olan bir noktadan bir çıkış ve milad şahıslarımız ve nefislerimizden çok daha önemlidir. Dağarcığında hareketin ve Türk milleti'nin geleceği söyleyecek sözü aklı ve birikimi olan her evladımız kıymetlidir.

Meşrutiyet sınırları içinde her makul görüş mümkün olan ölçüler içinde değerlendirmeye değerdir. Ülkücülerin ve bu milletin ortak aklı Türk milletinin varlık ve beka davası için elzemdir. Tarih yazıyor ve kaçınılmaz hükmünü veriyor. Vakit dar, şimdi artık harekete geçme zamanı yarın çok ama çok geç olabilir. Allah mazlumları ve hamisi Türk milletini ve onun yiğit evlatlarını korusun ! Sukunet sabır ve dua Allah bizimledir İnşallah !

Sabri Şenel

Editör: TE Bilisim