Ey Gümüşhane siyasetçileri! Ey Gümüşhane bürokratları! Ey Kürtün halkı! Ey Gümüşhane siyasetçileri! Ey Gümüşhane bürokratları! Ey Kürtün halkı!
İstanbul Valiliği, gece yarısı başlaması, yarın gece ve salı günü şiddetlenmesi beklenen kar yağışı ile ilgili vatandaşları uyardı. Zorunlu olmadıkça vatandaşların özel araçlarıyla trafiğe çıkmamaları istenen açıklamada, çıkanların da mutlaka kar lastiği ve zincir bulundurmaları vurgulandı.

İstanbul Büyüşkşehir Belediyesi kar ve soğuk havaya karşı tedbirlerini artırdı. İstanbul Valiliği'de yazılı bir açıklama yaparak vatandaşları uyardı. Özellikle kış şartlarında olumsuzluklarla karşılaşılmaması için gerekli tedbirleri alınması istendi. Açıklamada, " Vatandaşlar zorunlu olmadıkça özel araçlarıyla trafiğe çıkmamalı. Çıkanlar mutlaka zincir, takoz ve halat bulundurmalı. Kural dışı davranışlardan kaçınılmalı. Görülebilecek don ve buzlanmaya karşı tedbirli olunmalı. Resmi makamlara ait duyuruları takip etmeli."

Yarın Okullar tatilmi 7 ocak 2013 sorusunun cevabı yine resmi makamların duyurularına göre en hızlı şekilde sitemizden duyurulacaktır. 
Editör: TE Bilisim