12 Eylül terörü durdurmak için ABD den izin alınarak yapılan daha fazla insan ölsün ve darbe şartları oluşsun diye,ülkeyi dizaynı hedefleyen bir darbedir. AKP'nin açılımı şehitler gelmesin diye ABD Koordinatörlüğünde Oslo benzeri süreçlerle barış adı altında Kürdistan'a yol açma projesidir.Biri askeri diğeri sivil iki darbe projesidir.İşin enteresan tarafı,terörü durdurmak,şehitler gelmesin diyerek, darbe sömürüsü en büyük toplumsal hipnotize gerekçesidir.12 Eylül ülkücüleri zindanlarda katletti AKP'nin korkusu Ülkücüler değil midir?

Ülkücüleri 12 Eylül cuntasının zindanlarına atan,idam eden ve bu ülkenin sahibi olduklarını her halükarda beyan eden emekli omuzu yıldızdan görünmeyenler ve Cumhuriyetin imtiyazlı elitleri nerede siniz?

Bayrak iniyor, ülke bölünüyor, eşkıya ülkeye hükümdar oluyor siz nerede siniz? Ülkücülerin elleri iki dünyada yakanızda olacaktır. Komünist kanlı eşkıya ile bayrak diyen, vatan diyen, din diyen, devlet diyen ülkücüleri bir görerek binlerce ülkücüyü idam ettiniz.Türkiyeyi Türklere bırakmak istemeyenlerin hedefinde ülkücüler vardır.

12 Eylül ve tüm cuntaların hedefinde yerli milli ve bu toprakların kutsal diriliş ve direniş öncüleri ülkücüler vardır.Tıpkı bugün olduğu gibi çünkü operasyon aynı merkezden yapılıyor.Allah'a şükür bunu fark eden ihanet şifrelerini çözen artık milyonlarca hafıza var.

12 Eylül cuntası ithal senaryo ile Türkiye'yi dizayn etme projesidir.Darbe şartları oluşması için biraz daha insan ölmesini hedefleyen,bu konuda açıklama yapan, cunta generallerinin beyanları sabittir.Bu proje ABD ve AB patentli terörü durdurma duygusal yalanı ile maskelenmiştir.

AKP'nin eş başkanlığını yaptığı BOP Fas'tan Endanozya'ya 22 İslam ülkesinin sınırlarını değiştirmeyi hedefliyor.Bu proje ülkemizde bir başka PKK terörünü durdurma, şehitler gelmesin duygusal ambalaja saklanmış, Kürdistan'ın yolunu açma projesidir.

O ülkücü şehitlerin ahı sizi iki cihanda asla rahat bırakmayacaktır.Şimdi aynı merkez PKK'yı imtiyazlı hale getirmiştir.Bütün bu kara tablo sizin için yoksa ak mıdır? Niçin suskunsunuz? Niçin dut yemiş bülbül gibi sustunuz?

Atatürk'ün nutuk ve söylemlerinin, içini ruhunu boşaltarak, takdim ettiğiniz başka Atatürk'le bu millete yıllarca kan kusturdunuz.Bu millet artık Atatürk'ü sizden kurtardı ve milli direnişin yeniden sembol ismi haline getirdi.

Malazgirt'in,Fethin,Çanakkale'nin kurutuluş savaşının intikamını almak isteyenlere karşı efsane ruh geri dönüyor.Türk devleti her ecdat yadigarı halkları ile "Ne mutlu Türküm demekten mutlu" eşit vatandaşlar olarak bu topraklarda tek devlet ve tek bayrak altında tek millet olarak sonsuza kadar yaşayacaktır.

Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler

Siz hayatın tadını çıkarın, kışlalar imar yağmasına terk edildi.Kışlalarda bayraklar korunamıyor.Ülkede askerin eli kolu bağlandı. Siz uyuyun! iyi uykular! biz idam ettiğiniz ülkücü şehitler ve sayısız tüm şehitlerle yeniden bir kutlu mübarek direniş için teyakkuza geçtik biz kazanacağız.

SABRİ ŞENEL

Editör: TE Bilisim