Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 Seçim kazanmak belediye başkanlık sayısını artırmak haklı olmak anlamına gelir mi?
Bastırırsın parayı anketten birinci çıkarsın yine bastırırsın parayı teslim alırsın dünyalık kaleyi! Böyle bir seçim yarışı yapan dünyada başka demokratik bir ülke var mı?

Böyle bir yarışı totaliter rejimlerin ruh ikliminden çıkamamış ülkelerden başka bir yerde görmek mümkün müdür? Finans kaynağını nereden bulursan bul bastır parayı al seçimi! Türkiye bu haksız adaletsiz eşit olmayan dayatma seçim yarış tiyatroları ile ancak sorunlarını erteler. Karşımızda trilyonluk seçim bütçeleri belediye imkanı ile kamu gücünü kullanarak adeta dinazorların dayatmasını yaşadık.

İnsanların işlerini kaybetme tehditleri ile yine iş sırasında bekleyenlerin iş umudunun sömürüsü ile daha ne kadar kazanacaksınız? Bulunan paralı askerlerle nereye kadar bu zillete razı olunacaktır. Bu nasıl ruh halidir? Nasıl bir yarıştır? Hiç arlanma sıkılma utanma yok mudur? Seçim kazananın vicdanı rahat mıdır?

Bu değirmenin suyunun nereden geldiğini belki milleten gizleyebilirler ama haram ile abat olanın sonu mutlaka berbat olacaktır. Böyle bir seçimin kazananı olmayı Allah ne bize ne de hiçbir helal süt emmiş millet evladına nasip etmesin. Bu seçimin galipleri toplumu sanal gündemlerle geren komplo teorileri ile aldatanlardır. Seçimleri yerel değil adeta dünyanın sonu bir seçim anlayışı gibi sunan gerginlikten beslenen ve bunu hep yapan bu ülkeye musallat olmuş siyasi maraz sahipleridir. Bu seçimin kazanan mağrur gurur ve kibir abideleri bir gün mutlaka kaybedecek ve silinecektir. Bu kibir ve mağrur suni kahramanlar çok kötü hatırlanacaktır.

Milletten gerçekleri gizleyenler gerçeklerin güneş gibi doğmasına mani olamayacaklardır. Kulları aldatanlar iki cihanda yaratanın ibretlik musibetleri ile irkilmekten asla kurtulamayacaktır. Büyük şehirlerde yarım milyona yakın ilçelerde binlerce insana ulaşmak için akıtılan ter onca emek karşısında, şeytanın bile aklına gelmeyecek seçim hileleri ile adeta insanlar kandırılmış ve uyutularak sonuç alınmıştır.

Bu seçimler ile şu gerçek ortaya çıktı ki artık MHP şehrin her sokağında caddesinde ve her santimetrekaresinde ülkeye yıllarca teşkilatçılık dersi veren ülkücüler olacak ve haramzadelere şehri dar edecek maskeleri indirerek bu milleti gerçeklerle buluşturacaktır. Bu tutuşturulan meşale, yazılan destan, akıtılan ter ve gözyaşı Ümraniye den şehre yayılacak ülkenin umutlarını yeşertecektir.

Birlikteliğin destanını yeniden yazacağız artık haram değil helal kazanacaktır. Hiç kimse ümitsizliğe kapılmasın çünkü bize ülkeyi bırakanlar çarıklar giyerek zafer kazandılar. Asla ayakkabı kutuları ile finanse edilenler ebedi olamayacaktır. İkiyüzlü haram siyaset temsilcileri mutlaka kaybedecektir. Bu milleti onun mübarek ve kutsal değerlerini makam ve koltuklarının istismar malzemesi haline getirenler o değerlerle çarpılacak tarumar olacaklardır. Gerçek Müslümanlık ve Türk milletinin değerleri er geç haramzadeleri soygundan vurgundan usulsüzlükten geçinenleri mahkum edecektir. Zafer er veya geç saf temiz berrak duru haliyle Müslüman Türk milletinin değerlerini yediden yetmişe savunanların olacaktır. Son gülen bu mazlum asil şerefli millet olacaktır. Bu milleti kandırmanın aldatmanın ebedi olamayacağını çok kısa zamanda bütün makam servet saltanat sahipleri anlayacaklardır. Zafer özü sözü bir olan bu milletin gerçek evlatlarının olacaktır. O gün çak yakındır! Ümitsiz olma ey millet evladı! İyi biliniz ki yeni fetihler gönülleredir.

Editör: TE Bilisim