Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli
 Rusya yıllardır müttefiki Suriye ve insan katili faşist beşinci sınıf diktatör Esat ailesini korumak için batının leş kargaları gibi bölgeye üşüşmesi karşısında niçin bugünküne benzer şekilde Suriye'nin yanında olmadı ?

Suriye yakılıp yıkılırken Esat zalimi ile terör örgütleri batılı leş kargaları kan akıtan zalim sürüleri arasında adeta yarış yapılırken sahneye neden bugünkü gibi çıkmadı ? Yoksa tarihte yapılan paylaşım antlaşmaları Yalta Tahran Posttam konferansları gibi bölge çakallar arasında bir anlaşma ile biri birilerine karşılıklı peşkeş mi çekildi ?

Türkmenlerin başına bomba yağdıran Rusya dün Suriyeyi korum adına niçin kılını kıpırdatmadı ? adım atmadı ? Bugünkü gibi bu milletin parçası Suriye Türkleri kanı akıtmak alçak Rus zalimi için tarihi kuyruk acısı mıdır ? Suriye gizli bir antlaşma ile paylaşılmış mıdır ? Dün hemen burnumuzun dibinde kaderine terk edilen bölge insanı mazlumdur ama bu alçaklar bir türlü kana doymuyorlar.

Dün paylaştı yedi içti sömürdüler bugün yine geldiler ama bu toprakların mazlumlarının feryadı zalimler kim olursa olsun ABD AB Rusya İsrail kan ve göz yaşında boğulacak ve defolup gideceklerdir. Zalimler mutlaka kaybedecektir Allah Kuranda zafer vaat ediyor. Türkiye zavallı halk kitleleri aldatılarak yine bölgede yine yalnız kaldı.

AKP Suriye ve bölge politikası iflas etmiş ve bölgede nal toplamıştır. Ama bu beceriksiz öngörü yoksunu siyaset dayanılmaz noktaya gelmiş ve iflas etmiştir. Türkiyeyi terör örgütleri beşinci sınıf çetelerden medet umar hale getiren bu anlayışın toplum tarafından destek görmesi son derece utanç verici bir tablodur.

Masa kuruldu Türkiye yine o masada yok yazık yazık ve çok yazık! Bunları göremeyen tepki koymayanlara hakkımız hukukumuz hiç helal olmayacaktır.

Sabri ŞENEL
Editör: TE Bilisim