BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...

Uzun zamandır muamma ümit hayal ve hezeyanlarla ülke oyalanıyor.''Şehitler gelmiyor'' sihirli cümlesi ile PKK ile ne pazarlıklar yaptıklarını uzun süre kamuoyundan gizlediler. Ama Habur sınır kapısında ip uçlarını gördüğümüz bir belirsiz gelecek ülke ufuklarını karartıyor.Ülkemiz 6,7,8 Ekim tarihlerinde bir büyük kaos kargaşa,kaos ve talana uyanmak zorunda kalmıştır.Bu tablo ülkeyi nelerin beklediğinin işaretleridir.ülkemiz ve bölgemizdeki gelişmeleri Ertugrul kalafat ve Sabri Şenel masaya yatırdılar.

ÜLKÜCÜLER HAKLI ÇIKTI

Son gelişmeler, Ülkemizde izlediğimiz bu tablo içimizi burkan bizi dehşete düşüren, Cumhuriyet kurulduğundan beridir yaşadığımız en hüzünlü travmalardan birisidir. Geldiğimiz nokta itibariyle Türkiye bir bölücülük dayatmasıyla karşı karşıyadır. Eşkıyayı, suçluyu, eli kanlı teröristi, azılı katilleri muhatap alır da onunla beraber gelecek tasarımı yapılırsa, o silah geriye döner tutan eli vurur.

Şuan o silah geriye döndü ve ülkeyi kan gölüne çevirdi. Bu böyle devam edemez etmemelidir. Şuanda Türkiye Dünyanın kalbi, stratejik konumu itibariyle zor bir coğrafya da olduğu için çok akıllıca hareket etmek zorundadır. Fakat Türkiye'nin şuanda ki yöneticileri bu ortak akıldan yoksundur, tarihi hakikatlerden habersizdir, dünya gerçeklerinden habersizdir ve dolayısıyla bu durum Türkiyeyi felakete doğru götürüyor.

KÜRDÜN MALINI YAĞMALAYAN KÜRDÜ SAVUNABİLİR Mİ?

Son zamanlar da yaşanan yağmalama olaylarıyla ilgili doğu da Kürt kardeşimin dükkanını yağmalayan Kürt halkının hakkını savunabilir mi ? Dolayısıyla onlar Kürt değiller. Güneydoğuda ki benim Kürt kardeşim onların suratlarına bakacak, maskelerini indirip iğrenç yüzün arkasında bir çoğunun devşirme, dönme, dinsiz, kitapsız olduğunu anlayacaktır.

Türkiye’ye musallat olmuş olan terör belasını def edecek, terörle mücadele konusunda başarılı güvenlik kuvvetleri var, fakat güvenlik kuvvetlerinin elini bağladılar. Bizim şuanda yapmamız gereken ; her bedeli ödeyen bunda asla tereddüt etmeyen güvenlik kuvvetlerini ve her sosyal kesim MHP iktidarı ile buluşturmaktır.Yoksa çözüm can kan vermekse bir canımız vardır devletimiz, milletimiz istediği zaman seve seve veririz.Aksine şimdi er akıtma gerçeklerle buluşma MHP yi iktidara taşıma zamanıdır.

Editör: TE Bilisim