Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler
Ülkü Ocakları Eğitim Kültür vakfı Ümraniye şubesi Ümraniye belediyesine defalarca müracaat etmesine rağmen bir türlü Ülkücülere kiralık salon vermedi. Ümraniye Ülkü ocakları yetkililerinden haberalp'e ulaşan bilgilere göre defalarca yazılı ve sözlü talepte bulunmalarına rağmen adeta önlerine çeşitli mazeretler ile duvar örüldü.

Seçim dönemlerinde Ülkücü şehit Mustafa Pehlivanoğlu'nun idam sehpasına giderken yazdığı mektubu okuyarak Ülkücülere sempatik davranıp oy isteyenlerin gerçekte Ülkücülere böyle önyargılı davranmaları son derece üzücü ve düşündürücüdür.

Birtakım vakıflara salonları kıyak geçenlerin Ülkücülere bu önyargı ve engel çıkarmaları Ülkücüler tarafindan tarihe not düşülmüştür. Belediye Ümraniye halkının belediyesi değil midir ? Bu ilçede sadece AKP'liler mi yaşıyor ? Kent sakinleri arasında eşit davranması gereken yerel yönetimin bu yanlı tavrı Ülkücü camiadan tepki toplamış bu konuda tepkilerini yakında basın toplantısı ile duyurmaya hazırlanan ocak yetkilileri oy isterken Ülkücü kardeşlerimiz, ama hizmet verirken taraflı davranmak hangi adalet ve kamu yönetimi anlayışı ile bağdaşıyor ?

İstanbul başta, Ülkücülerin oylarını karga tilki misali alanlar imkanlar ellerine geçince sadece kendilerine Müslüman davranarak sınıfta kaldılar. Bu hizmetleri verenler, bu siyasi partinin arka bahcesi gibi davranıp başkalarına zenci muamelesi göstermeleri asla yerel ve genel kamu yönetici tavrı olamaz.

Suç şebekelerinin toplumu ağ gibi ördüğü uyuşturucu ve terör örgütleri'nin zehirli ağlarına gençleri almak isterken Allah Vatan Bayrak v.b. milli ve manevi değerlerin kavgasını verenlere bu engeli çıkaranları Ülkücüler hiç unutmayacaktır.

Aşağıdaki vakıf ve kurumlara salonları verenler, Ülkücülere takoz engel olarak bir kez daha suç üstü yakalanmışlardır.

İşte o kurumlar Ülkücüler'in bu kurumlardan neyi noksandır ?



TÜGVA (Türkiye Gençlik Vakfı) Namık Kemal Kültür Merkezi



Osmanlı Ocakları Ümraniye Nikah Sarayı'nda Şehitlere Anma Programından bir görüntü


Editör: TE Bilisim