Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..

 ATATÜRKSÜZ ÇANAKKALE VE FETİH KUTLAMASI İSTANBULU YENİDEN HAÇLI İŞGALİNDEN KURTARAN KAHRAMANLARIN VE FATİHİN RUHUNU İNCİTİR!
Sultan Alparslan’ın Sultan Fatihin Bozkurt Atatürk'ün Başbuğ Alpaslan Türkeş'in ruh ve mana izinde Türk milleti bugünkü kara dönemi atlatacak bu topraklardaki Müslüman Türkün sonsuzluğa yolculuğu kıyamete kadar sürecektir. Yolu Sultan Alpaslan açmasa Fetih Fatih olmasa Atatürk kurtuluş savaşı olmasa Fatihi ve fetih yıl dönümünü kutlayabilir miydik?

Haçlı istilası ile fetih kutlaması mümkün olur muydu? Başbuğ Alpaslan Türkeş ve Ülkücülerin Rus Ortadoks haçlı istilasını komünizm ile maskeleyen çarlık atıklarının sıcak denizlere inmesine mani olacak karşı efsane direniş olmasa onlara kim mani olabilirdi? Alpaslanlara karşı duyarsız Atatürk’ü yok kabul ederek Çanakkale kutlamak Fethin ruhunu yansıtan Atatürk ismini 19 mayıs bayramından silerek sahnede şov yapmak abesle iştigaldir. Atatürk’ü Fatihin alternatifi yine Fatihi Atatürk’ün alternatifi görmek abesle iştigaldir. Atatürk Fatih Alpaslan ve Tüm kahramanlar Türk milletinin atası adeta aynı ruhla sahneye çıkan farklı zamanların kader şahsiyetleridir.
Sabri Şenel

Editör: TE Bilisim