Ayhan Acar, Av. Rubil Gökdemir’in iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, eserlerini okuyarak feyz aldıkları hocalarını, şairlerin “Yusuf Yüzlüler ya da gül yüzlüler” diye tarif ettiği ülküdaşlarını, il ve ilçe başkanlarını, esnafı, işçi ve memur kardeşlerini, genç öğrencileri velhasıl Türk Milliyetçiliğinin bütün dokusunu bir arada görmekten bahtiyar olduğunu ifade ederek; konuşmasını şöyle tamamladı:

 

“Mensubu  olduğumuz Milliyetçi Hareket Partisi kongreler sürecine girmiş bulunmaktadır. Aday adayları çalışmalar yapmaktadır. Ülküdaşlarımız da değişik adaylarla beraber çalışmaktadır.

 

Mücadele ettiğimiz iktidar partisi 14 yıllık iktidarında iki Cumhurbaşkanı, dört Başbakan, sayısız :akan çıkartmıştır. Bizimkiler daha sadece genel başkan aday adayıdır ve bizim zenginliğimiz olarak kabul edilmelidir.

Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk

 

Bizlere düşen kongrelerden ne netice çıkarsa çıksın, hiç bir dargınlık ve küskünlüğe meydan vermeden, ülkücülerin birlik ve beraberliğini muhafaza etmemizdir. Burada rahmetli Dündar Taşer’in şu sözünü hatırlatmak isterim. ‘Doğruda birlik doğrudur, yanlışta dahi birlik doğrudur. Bizatihi birlik doğrudur.’

 

Tekraren bu mübarek Ramazan münasebetiyle Cenabı Allah yaptığımız ibadetleri ve duaları makbul ve kabul, birlik beraberliğimizi daim eylesin.”

Editör: TE Bilisim