Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!
MHP Aydın İl Başkanı Cem Akbudak'ın Olağanüstü kongre sürecine giren MHP'de Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye destek vermek amacıyla yaptığı toplantıya il yönetimi, ilçe başkanları ve üst kurul delegelerinin büyük çoğunluğu katılmayarak tepki gösterdi.

Parti içi muhalefetin olağanüstü kongre toplayabilmek için imza toplama çalışmalarına hız verdiği MHP'de bazı illerden genel başkan adaylarının yanısıra Genel Başkan Devlet Bahçeli lehine de açıklamalar geliyor.

MHP Genel Merkezinin İl Başkanlıklarını arayarak, Devlet Bahçeli lehine açıklama yapmaya zorladığı iddia edilirken, açıklama yapılan illerdeki toplantılara katılımın az olması da dikkat çekiyor.

AYDIN'DA KRİZ ÇIKTI

Olağanüstü kongre toplanmaması yönünde İl Başkanlıklarınca yapılan açıklamaların krize sebep olduğu illerden biri de Aydın oldu. İl Başkanı Cem Akbudak'ın destek açıklaması için yaptığı katılım çağrısına il yöneticileri rağbet göstermezken, 17 İlçe Başkanından yanlızca 3 isim olumlu yanıt verdi. Verdikleri imzalarla ile olağanüstü kurultay toplanmasını sağlayacak 23 üst kurul delegesinden ise 3 kişi "Bahçeli'ye Destek" açıklamasına katılım sağladı. 
Editör: TE Bilisim