Güneydoğu'da PKK devlete meydan okurken, başbakanın MHP ye ve ülkücülere bağırdığı ve kızdığı kadar örgüte kızdığını gördünüz mü?

Orada paralel yapı KCK gibi devlete alternatif yapılar varken, bunu nerede ise yok kabul edip, cemaate ait paralel yapıdan şikayet etmek, sürekli cambaza bak cambaza demek,paralel ikiyüzlülük değil midir?Başbakan Pensilvanya dan şikayet ettiği kadar İmralı'dan niçin bahsetmiyor?

Hükümetin üzerine düşen asıl görevi ihmal veya aksatarak, devleti terör karşısında ayağa düşürüldüğünü, binlerce yıllık devlet geleneklerini yok sayarak, zafiyet gösterilmesinin bedeli, çok ağır bir fatura olarak karşımızdadır.

Paralel yapı diye cemaatten şikayet et, başka bir paralel yapı ile sarmaş dolaş ol,terör örgütü DHKP-C den şikayet et, başka bir kanlı örgüt PKK uzantıları karşısında onlardan aman diler gibi tavassut talep et, böyle ülke yöneticiliği olur mu? Dünyada terörden teröristten medet umarak, otoritesini dolaylı da olsa örgütle kullanan, başka ülke ve devlet var mıdır? Şehit böylemi gelmeyecek ti? İyi ki milyonlarca şehit vermişiz! Bayrak havada,ezan semada Şehitler ölmez! Vatan bölünmez!

Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü

MHP teröristlerle niçin aynı ülkede yaşıyor? Niçin referandumda hayır oyu kullandınız? gibi akıl dışı bir suçlamalar yapıyor. MHP ve ülkücüler için hala demagoji, hala laf yarışı, hala çarpıtma,hala itibarsızlaştırma, hala gerçekleri ters yüz etme telaşı hız kesmiyor. Artık mızrak çuvala sığmıyor.Başbakan nerede ise MHP'ye PKK dan daha fazla kin duymuyor mu?

Her türlü etnik ve mezhep aidiyetleri,Cemaat ve tarikatler bu ihmal edilemez ülkenin sosyal gerçekleridir., Bu sosyal yapılar dünde vardı, bugünde yarında olacak, böyle muğlak yaklaşımlarla rüzgara karşı savaş açmak, boş işlerle uğraşıp terörün mesafe almasına dolaylı göz yummak değil midir?

Başbakanın milli algılaması ciddi tedaviye ihtiyaç duyuyor. Ülkenin bu etnik marazdan kurtulması ve top yekun bölücülüğe direnmesi ancak tek milli kimlikle mümkündür.Başbakan Türk milli kimliğini ırka indirgeyerek, etnik operasyon yolunu kendine hak olarak görüyor.Yeni çözümü"Türkiyelilik" diye sunan AKP Türk ismini koruyamadığına göre Türkiye'yi koruyabilir mi? Bu boş bir hayal ve sonu pişmanlık olan bir oyalanmadır.

Birlik, bütünlük ve kardeşlik adresi MHP 'ye bunun için saldırılıyor. MHP ve Ülkücü memurlar AKP hükümeti döneminde hep mağdur edilmiş, gözardı edilmiştir.Cumhurbaşkanlığı seçimleri gelince hatırlanmaya başlanan camia sanki başbakanın sıkıştığında üç hilale sarıldığı koltuk değneğidir.

AKP'nin tarihi ülkücü bürokrat ve memurlara sürgün ve tepeden bakma tarihidir. MHP ve Ülkücüleri Ötekileştirme zencileştirme partiye üye olmaya mecbur ederek işe alma tarih olmamış mıdır? Allah tüm canlılara rızk veriyor,AKP çaycıyı bile partiye işe alırken partiye üye yapmaya mecbur bırakıyor.Dünyada parti devleti sadece komünist demir perde ülkelerinde, dünlerde kalan çağ dışı bir uygulamadır.Artık bu çağ dışı dönem kapanmalıdır.

SABRİ ŞENEL

Editör: TE Bilisim