Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..
 İstanbul'u etkisi altına alan yağmurlu havaya rağmen, Beyazıt meydanını hınca hınç doldurdu. Binlerce ülkücünün yüreklerine düşen kor gibi ateş, gönüllerde alevlenen milli duygularla, dillerinde kardeşlik ağıtları, tekbir nidaları ile yeri göğü inlettiler

Kerkük ve civar Türk elleri zalim pençesinde feryat ediyor. Kardeş kanı oluk oluk akıyor. Bu acılara ne millet vicdanı ne ümmet vicdanı nede insanlık vicdanı dayanmamalıdır.
Sahi nedir bu insanların suçları? Herkes hür bu dünyada özellikle akan Müslüman Türkün kanı! Yazıklar olsun hür dünyaya! Temel insan hakları diyerek, baykuş olanlar sus ve pus oldular.
Koyu renkli petrol akan mazlum Türkün kanından daha mı kıymetlidir? Tek dişi kalmış canavar yine insanlık sınavında sınıfta kaldı.Yanlarına aldıkları işbirlikçi katil IŞİD benzeri örgütlerle,ellerinde Türkmen kanı bulunan Barzani ile yine bölgeyi kan gölüne çevirdiler.
Aslında bölge halklarının biri biriyle bir sıkıntısı olmamasına rağmen, bir fitne habis el insanlara kan göz yaşı döktürüyor.Bunun sorumlusu bölgeden elini eteğini çekmeyen dünün Ermeni tahrik ve işbirlikçileri, haçlı siyonist niyetlerini açığa vuran müstevlilerin bugünkü temsilcileridir.
Yedeklerine aldıkları işbirlikçi siyasi ve kanlı taşeronlarla Türk ellerini yaşanmaz kıldılar.Sünni Arapların işbirlikçi destekçisi batı destekli vahhabi suudi Arabistan yönetimi, şiilerin arkasında İran var, peşmergeler, imtiyazlı küresel manivela veya maşa haline getirilerek, nerede ise Saddam zulmünü aratır, alçak katliamın hedefinde, garip çaresiz himayesiz desteksiz Türkmenler kalmıştır.
Türkiye AKP iktidarı eliyle Türkmenleri yalnız bırakmıştır.Gardaşlarımız tek başına çaresiz ve mazlumdur Zulme karşı çıkması gereken AKP iktidarı yeterli himaye ve insani desteği vermekten aciz korkak ve pısırıktır.
Yıllarca Müslüman zulmüne karşı tepkiden, siyasal ve ideolojik nemalanan İslami referanslı gruplar sınıfta kalmıştır.Nerede kaldı Müslümanların evrensel Kuran sünnet dayanaklı kardeşliği?
İşte bu hal kahredici bir iki yüzlülük olarak hafızalara silinmeyecek şekilde kazınmıştır. Müslüman kanında soya,kana göre tepki alçak bir çiftte standart değil midir? Aslında ülkücüleri ırkçılıkla suçlayanlar ırkçılık yaparken suç üstü yakalanmışlardır.
Arap Müslüman kardeşimin kanı, Müslüman Türk soydaşımızın kanından dahamı kıymetsizdir? Yine ülkücüler yalnız kaldı. Mısır da Filistin de vb İslam dünyasında mazlumun feryadına kulak veren gösteriler yoktur.
Türk dünyası tepkisiz, ilgisizdir. Kahredici bir sessizlik yürekleri dağlıyor. Aslında Türkmenleri asıl öldüren bu yalnızlıktır.İşte bu yalnızlığa kutlu isyanın adı, Ülkücülerin bugün Beyazıt'ta asil diriliş dikleniş ve yürüyüşüdür.
Türk İslam dünyası dahil mazlumun olduğu her yerde her zaman Ülkücülerin elleri, gönülleri,yürekleri ve dilleri onlarla birliktedir. Bugün zalimlere karşı direnişin miladıdır.Mübarek kutsal diklenişin adresi, yürüyüşün meşalesi bozkurtların onurlu asil duruşudur.
Saf temiz asil duruş mutlaka zalimlere korku salacak Türk elleri özgür olacaktır.Zalimin zulmü varsa mazlumun Allah' var.Zalimler asla payidar olamayacaklardır.Türkmenlere sahip çıkmak millet ve devletin onurudur.

SABRİ ŞENEL
Editör: TE Bilisim