Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk
Esenler'de, Suriye uyruklu Amir Hattab (36) cadde ortasında rögar kapağını açarak kanalizasyona atladı. İtfaiye ve İSKİ ekipleri kanalizasyon hattından Hattab'ın cansız bedenini çıkardı.

RÖGAR KAPAĞINI AÇTI, KANALİZASYONA ATLADI

olay, sabah saatlerinde Oruç Reis Mahallesi Barbaros Caddesi üzerinde meydana geldi. Türkiye'ye ortalama 3 yıl önce gelen Amir Hattab iddiaya gore ailesiyle sorun yaşıyordu. Eşinin çocuklarını kendisine göstermediği öne sürülen Hattab, cadde üzerindeki rögar kapağını kaldırıp kendisini kanalizasyona bıraktı. Vakaı gören vatandaşlar Hattab'ı kurtarmaya çalışsa da başarılı olmadı.

3 SAAT sonra CANSIZ gövdeİNE ULAŞILDI

Bunun üzerine vaka itfaiye, İSKİ ve polis ekiplerine haber verildi. Polis caddeyi trafiğe kapatarak önlem aldı. İtfaiye ve İSKİ ekipleri de kurtarma çalışmalarına başladı. Yapılan incelemede Hattab'ın atladığı yerden 5 metre ileride olduğu anlaşıldı. İş makinesiyle yol kazılarak kanalizasyon hattının üzeri açılırken vidanjör yardımıyla içerideki su boşaltıldı. Ortalama 3 saat devam eden çalışmanın arkasından ekipler, Hattab'ın cansız bedenine ulaştı.

GÖRGÜ TANIĞI vaka ANINI ANLATTI

Görgü tanığı bir vatandaş ise yaşananları şöyle anlattı: "Birden bire oldu. Ben rögar kapağının sesini duydum. Baktığımızda atlamıştı. Kurtarmak için hemen koşup ip attık. Ancak ipi tutmak istemedi ve kendini bıraktı. Bizde polisi arayıp haber verdik."
Editör: TE Bilisim