Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü
 Ümraniye'de ilk olarak MHP belediye başkan adayı olarak Sabri Şenel'i açıklayarak yola devam dedi ve iletişim merkezlerini açarak siyasi çalışmalarına başlamıştı..
 
Başlamıştı diyoruz çünkü Ak Parti belediye başkan adayı olarak Hasan Can'ın isminin açıklanmasından sonra adaletsiz bir yarışta gün yüzüne çıkmış oldu. 
 
BU NE ÇEKEMEMEZLİK HASAN CAN 
 
Daha bir ay önce açılışı gerçekleşen MHP Seçim İletişim Merkezinin yanındaki binada mobilya firmasının reklamı var iken Ümraniye belediye başkanı Hasan Can'ın hemen bitişiğindeki büyük binanın dış cephesine resimde gördüğünüz gibi böyle bir reklam çalışması yapması Ak Partiye gönül vermiş insanların bile dikkatini çekerek"Bu ne Çekememezlik Hasan Can" diyerek tepki gösteriyorlar.. 
 
SİYASİ REKABETTE NEZAKET NEREDE KALDI
 
Ümraniye'nin otobanlarından tutun çöp konuştuklarına kadar ismini yazdıran Hasan Can MHP Seçim İletişim Merkezinin bitişiğinde bir binaya dev bir reklam çalışması yapması siyasi nezaketsizliğini ortaya koymuş oldu. 
 
KARDEŞİNİ ZENGİN ETMENİN BAŞKA YOLLARI YOK MU?
 
Ümraniye'de bu duruma tepki gösteren Ülkücüler Hasan Can'nın devlet bütçesini ve imkanlarını adaletsiz bir şekilde harcadığı ve adaletsiz bir seçim yarışını Ümraniye'de sergilemek istediği için Ümraniye belediye binası önünde toplanarak bu durumu protesto etmeye hazırlanıyorlar. 
 
Reklam işlerini kardeşinin yaptığı Hasan Can'a bir çok vatandaş ise soruyor "Kardeşini Zengin Etmenin başka yolu yok mu" diyerek eşit ve adaletli bir yarış olsun temennisinde bulunuyor.
 
SABRİ ŞENEL "ALLAH HERŞEYİ GÖRÜYOR"
 
Ümraniye MHP belediye başkan adayı Sabri Şenel ise "Allah yukarıda herşeyi görüyor. Alıştık artık Hasan Can'ın bu adaletsiz ve nezaketsiz bir seçim yarışı içerisine girmesine. Allah'tan korkmuyorsa kuldan utanması lazım. Bu görüntüyü aziz Ümraniye halkının takdirine sunuyorum" dedi. 


Editör: TE Bilisim